Biology of Farmed Fish
Sorozatcím: Sheffield Biological Siences; 1;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 195.95
-
93 615 Ft (89 157 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 9 362 Ft off)
- Kedvezményes ár 84 253 Ft (80 241 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
93 615 Ft
Beszerezhetőség
A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető. Érdemes újra keresni a címmel, hátha van újabb kiadás.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Taylor & Francis
- Megjelenés dátuma 1998. szeptember 28.
- ISBN 9780849397318
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem415 oldal
- Méret 228x152 mm
- Súly 908 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Biology of Farmed Fish considers the biology underlying fish culture, focusing on developments over the last decade. The chapters, written by fish biologists who have made a significant contribution to the primary research literature, are broad in nature, covering aspects of the subject with reference to a range of species from around the world. By focusing more on the biology rather than the technologies of fish farming, this book provides a unique resource for researchers, postgraduate students, and professionals interested in aquaculture.
TöbbHosszú leírás:
Traditional fish stocks are in decline, yet fish products are continuously in demand, making fish culture the predominant means of supply. This dramatic expansion in fish farming has followed an intense and exciting period of research into the biology of farmed species.
Biology of Farmed Fish considers the biology underlying fish culture, focusing on developments over the last decade. The chapters, written by fish biologists who have made a significant contribution to the primary research literature, are broad in nature, covering aspects of the subject with reference to a range of species from around the world. By focusing more on the biology rather than the technologies of fish farming, this book provides a unique resource for researchers, postgraduate students, and professionals interested in aquaculture.
Traditional fish stocks are in decline, yet fish products are continuously in demand, making fish culture the predominant means of supply. This dramatic expansion in fish farming has followed an intense and exciting period of research into the biology of farmed species.
Biology of Farmed Fish considers the biology underlying fish culture, focusing on developments over the last decade. The chapters, written by fish biologists who have made a significant contribution to the primary research literature, are broad in nature, covering aspects of the subject with reference to a range of species from around the world. By focusing more on the biology rather than the technologies of fish farming, this book provides a unique resource for researchers, postgraduate students, and professionals interested in aquaculture.
Biology of Farmed Fish
93 615 Ft
84 253 Ft