• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Antioxidants in Food, Vitamins and Supplements: Prevention and Treatment of Disease

    Antioxidants in Food, Vitamins and Supplements by Dasgupta, Amitava; Klein, Kimberly;

    Prevention and Treatment of Disease

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 75.95
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        31 500 Ft (30 000 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 6 300 Ft off)
      • Kedvezményes ár 25 200 Ft (24 000 Ft + 5% áfa)
      • A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.

    31 500 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    Antioxidants in Food, Vitamins and Supplements bridges the gap between books aimed at consumers and technical volumes written for investigators in antioxidant research. It explores the role of oxidative stress in the pathophysiology of various diseases as well as antioxidant foods, vitamins, and all antioxidant supplements, including herbal supplements. It offers healthcare professionals a rich resource of key clinical information and basic scientific explanations relevant to the development and prevention of specific diseases. The book is written at an intermediate level, and can be easily understood by readers with a college level chemistry and biology background.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Introduction to Free Radicals and the Body's Antioxidant Defense2. Methods for Measuring Oxidative Stress in the Laboratory3. Oxidative Stress Induced by Air Pollution and Exposure to Sunlight4. Oxidative Stress Caused by Cigarette Smoking, Alcohol Abuse, and Drug Abuse5. Oxidative Stress Induced by Household Chemicals6. Psychological Stress-Induced Oxidative Stress7. Oxidative Stress and Cardiovascular Diseases8. Oxidative Stress and Cancer9. Diabetes and Oxidative Stress10. Role of Oxidative Stress in Neurodegenerative Diseases and Other Diseases Related to Aging11. Oxidative Stress Related to Other Diseases12. Fruits, Vegetable, and Nuts13. Tea, Coffee, and Chocolate: Rich Sources of Antioxidants14. Alcoholic Beverages: Antioxidant and Other Health Benefits of Moderate Consumption15. Antioxidant Vitamins and Minerals16. Herbal and Other Dietary Supplements That Are Antioxidants17. Combating Oxidative Stress with a Healthy Lifestyle

    Több
    0