Advanced Dairy Chemistry, Volume 3: Lactose, Water, Salts and Vitamins
-
8% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 249.00
-
103 272 Ft (98 355 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 8% (cc. 8 262 Ft off)
- Kedvezményes ár 95 011 Ft (90 487 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
103 272 Ft
Beszerezhetőség
Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 2nd ed.
- Kiadó Springer
- Megjelenés dátuma 1992. február 29.
- Kötetek száma Book
- ISBN 9780412630200
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem536 oldal
- Súly 953 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
This is the third volume in the series on the chemistry and physical properties of milk constituents. Volumes 1 and 2 dealt with the commercially important constituents proteins and lipids, respectively. Although the constituents dealt with in this volume are of less commercial importance, they are, nevertheless, of major significance in the chemical, physical, technological, nutritional and physiological properties of milk and milk products. Advanced Dairy Chemistry Volume 3 is the most comprehensive book available on the subject. The constituents of milk dealt with in this volume are lactose, water, milk salts and vitamins. The chemical and enzymatic modification of lactose and the physico-chemical properties of milk are also discussed. This book is a second edition of the very successful third volume in the series Developments in Dairy Chemistry. Professor Fox, a world authority in this field, has pulled together an impressive international list of contributors, providing a title that will be great use to personnel working within the dairy industry and those in academics and research.
Tartalomjegyzék:
Physical And Chemical Properties Of Lactose. Lactose: Chemical Derivatives. Lactose: Enzymatic Modification. Lactose: Nutritional Significance. Reaction Chemistry of Lactose: Non Enzymatic Degradation Pathways and Their Significance in Dairy Products. The Milk Salts and Their Interaction with Casein. Nutritional Aspects of Minerals in Bovine and Human Milks. Water in Milk Products. Vitamins in Milk and Milk Products. Flavors and Off-Flavors in Milk and Dairy Products. Physico-Chemical Properties of Milk
Több
Advanced Dairy Chemistry, Volume 3: Lactose, Water, Salts and Vitamins
103 272 Ft
95 011 Ft
Corporate City?: Partnership, Participation and Partition in Urban Development in Leeds
33 442 Ft
31 770 Ft
The Mom Selfcare Planner
10 027 Ft
9 025 Ft