-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 17.99
-
8 594 Ft (8 185 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 1 719 Ft off)
- Kedvezményes ár 6 875 Ft (6 548 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
8 594 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Bloomsbury Publishing (UK)
- Megjelenés dátuma 2025. március 18.
- Kötetek száma Paperback
- ISBN 9798881808907
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem312 oldal
- Méret 228.6x152.4 mm
- Súly 422 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 51 textboxes 638
Kategóriák
Hosszú leírás:
In other places, it might seem trite or clichï¿1⁄2 to say that love is an essential component of cooking, food, and dining. But in the shadow of a still-fuming Vesuvio, the love of everyday life is palpable in Naples: that passion for life is the spirit that guides Neapolitan cuisine. You can taste it in everything.
To truly know Napoli and Neapolitan food, you must not stay within its city limits. The entire region may be called Campania, but it is also: Napoli. The entire region shares similar characteristics, especially in its cuisine, and its surrounding areas also grow so much of what feeds the city, bringing pleasure and sustenance to the table and to life.
In this tantalizing tour of the culture and cuisine of Napoli, Marlena Spieler reveals the tastes, sights, and sounds of the city and surrounding area (including its islands) in gorgeous detail. Using her own experiences and conversations with others, both tourists and residents alike, she offers us the rich history of this unique culture and cuisine, telling the story through recipes, history, and traditions, especially the special dishes and celebrations that follow every Neapolitan throughout the year. Open its pages and step into a sensory tour of this unique city.
Tartalomjegyzék:
Chapter One
, Introduction
,
Chapter Two
, Lo Storico: Naples Culinary History
,
Chapter Three
, Sea, Sun, Sky and Volcanic Soil: The Fresh Things that Grow There
,
Chapter Four
, A Napoli si Mangia Cosi: The Iconic Products of Naples: Cheese, Wines, Oils
,
Chapter Five
, Pasta and Pizza
,
Chapter Six
, Festivals and Celebrations with their Special Dishes
,
Chapter Seven
, Chefs, Cookbooks and Iconic Dishes
,
Chapter Eight
, How to Eat Like a Neapolitan
,
Chapter Nine
, Regions and their FoodWays
,
Chapter Ten
, Bibliography and Online Resources
,