• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • A History of the Food of Paris: From Roast Mammoth to Steak Frites

    A History of the Food of Paris by Chevallier, Jim;

    From Roast Mammoth to Steak Frites

    Sorozatcím: Big City Food Biographies;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 37.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        17 676 Ft (16 835 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 3 535 Ft off)
      • Kedvezményes ár 14 141 Ft (13 468 Ft + 5% áfa)

    17 676 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    Paris has played a unique role in world gastronomy, influencing cooks and gourmets across the world. It has served as a focal point not only for its own cuisine, but for regional specialties from across France. For tourists, its food remains one of the great attractions of the city itself. Yet the history of this food remains largely unknown. A History of the Food of Paris brings together archaeology, historical records, memoirs, statutes, literature, guidebooks, news items, and other sources to paint a sweeping portrait of the city's food from the Neanderthals to today's bistros and food trucks. The colorful history of the city's markets, its restaurants and their predecessors, of immigrant food, even of its various drinks appears here in all its often surprising variety, revealing new sides of this endlessly fascinating city.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Material resourcesFrom the Neanderthals to the FranksFrom the Capetians to modern times: an overviewSelling food: markets, fairs, shops and supermarketsSelling meals: before the restaurantSelling meals: the restaurantSelling meals: moving towards modernityForeign and immigrant foodDrinkIn search of the Paris cookbookSignature dishesEpilogue: the endless feast

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    A History of the Food of Paris: From Roast Mammoth to Steak Frites

    Prozess- und Verfahrenskostenhilfe, Beratungshilfe

    Gottschalk, Yvonne; Schneider, Hagen; Kalthoener, Elmar;

    26 958 Ft

    A History of the Food of Paris: From Roast Mammoth to Steak Frites

    World Press Photo Yearbook 2024 | Édition Française

    -SYB-; , World Press Photo Foundation; (ed.)

    13 272 Ft

    12 608 Ft

    20% %kedvezmény
    A History of the Food of Paris: From Roast Mammoth to Steak Frites

    Poland in the Single Market: Politics, economics, the euro

    Visvizi, Anna; Matysek-Jędrych, Anna; Mroczek-Dąbrowska, Katarzyna; (ed.)

    18 627 Ft

    14 902 Ft

    next