The Ultimate Guide to Frying
How to Fry Just about Anything
-
15% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 10.99
-
5 250 Ft (5 000 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 15% (cc. 788 Ft off)
- Kedvezményes ár 4 463 Ft (4 250 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
5 250 Ft
Beszerezhetőség
Bizonytalan ideig nincs raktáron a kiadónál, rendelése nem javasolt.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Skyhorse
- Megjelenés dátuma 2016. november 15.
- Kötetek száma Trade Paperback
- ISBN 9781634507097
- Kötéstípus Puhakötés
- Lásd még 9781616080662
- Terjedelem272 oldal
- Méret 228x203x20 mm
- Súly 817 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk Color photos throughout 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
&&&147;All the expertise you&&&8217;ll ever need.&&&8221; &&&151;Regis Philbin
Just when you think you&&&8217;ve run out of things to fry, The Ultimate Guide to Frying is here to rescue you. Rick Browne, honorary Doctor of Barbeque, takes us on a savory ride through the world of frying with more than one hundred recipes for anything and everything you could possibly imagine. Battered, buttered, dunked, and even forked, the recipes included in this book ensure that the most delicious food goes from the frying pan to the plate. With easy-to-understand instructions and detailed photos, this is the fryer&&&8217;s dream cookbook.
From meat to desserts, sides to shellfish, The Ultimate Guide to Frying is the cookbook above all cookbooks for any frying questions. Beginning with a detailed guide to oils and frying equipment, Browne paints the complete picture for anyone interested in how to fry just about anything in their home and make it tasty too! With recipes such as Buttermilk Fried Chicken, Walla Walla Onion Rings, Beer-Batter Trout, Sumptown Oysters &&&145;N&&&8217; Bacon, Fried Shrooms, Kathleen Cauliflowerettes, and many more, this cookbook is sure to leave its readers satisfied.
Skyhorse Publishing, along with our Good Books and Arcade imprints, is proud to publish a broad range of cookbooks, including books on juicing, grilling, baking, frying, home brewing and winemaking, slow cookers, and cast iron cooking. We&&&8217;ve been successful with books on gluten-free cooking, vegetarian and vegan cooking, paleo, raw foods, and more. Our list includes French cooking, Swedish cooking, Austrian and German cooking, Cajun cooking, as well as books on jerky, canning and preserving, peanut butter, meatballs, oil and vinegar, bone broth, and more. While not every title we publish becomes a New York Times bestseller or a national bestseller, we are committed to books on subjects that are sometimes overlooked and to authors whose work might not otherwise find a home.
&&&147;A slobberknocker of a fry book!&&&8221; &&&151;Jim &&&147;J. R.&&&8221; Ross, former WWE commentator and author of Can You Take the Heat?
&&&147;Rick Browne is the eight-hundred-pound &&&145;Grilla&&&8217; that America needs.&&&8221; &&&151;Al Roker, NBC&&&8217;s Today
Forensic Evidence: Investigation to Courtroom
24 838 Ft
22 354 Ft
The Ultimate Guide to Frying: How to Fry Just about Anything
5 250 Ft
4 463 Ft
Bribery: A Compliance Handbook: A Compliance Handbook
42 997 Ft
37 408 Ft