• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Introduction to Nutrition

    Introduction to Nutrition by Protopapas, Pantelis;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 158.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        75 484 Ft (71 890 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 7 548 Ft off)
      • Kedvezményes ár 67 936 Ft (64 701 Ft + 5% áfa)

    75 484 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Allied Health Press
    • Megjelenés dátuma 2025. december 15.

    • ISBN 9781779562555
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem277 oldal
    • Méret 254x203 mm
    • Súly 666 g
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Explore essential nutritional science fundamentals, from macro and micronutrients to dietary guidelines and nutritional assessments. Uncover how nutrition influences health and disease, addresses global challenges, and equips professionals with strategies to foster well-being throughout every stage of life.

    Több

    Hosszú leírás:

    This textbook introduces the fundamentals of nutrition science, including macro and micronutrients, dietary guidelines, and nutritional assessment. It explores the role of nutrition in health and disease, addressing global nutrition challenges and interventions. The objective is to educate healthcare professionals and students on the importance of nutrition in promoting health and preventing nutrition-related diseases across the lifespan.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    20% %kedvezmény
    Introduction to Nutrition

    Handbook on Enterprise Architecture

    Bernus, Peter; Nemes, Laszlo; Schmidt, Günter

    133 130 Ft

    106 504 Ft

    Introduction to Nutrition

    Introduction to Nutrition

    Protopapas, Pantelis

    75 484 Ft

    67 936 Ft

    Introduction to Nutrition

    Conceptualizing Corruption in Ancient Athens and Rome

    Carl?-Uhink, Filippo; García Morcillo, Marta; Malik, Shushma; (ed.)

    41 454 Ft

    39 381 Ft

    Introduction to Nutrition

    Data and Information: Organization and access

    Chowdhury, G. G.; Chowdhury, Sudatta;

    26 252 Ft

    23 627 Ft

    20% %kedvezmény
    Introduction to Nutrition

    Congress on Smart Computing Technologies: Proceedings of CSCT 2024, Volume 2

    Saraswat, Mukesh; Rajan, Abhishek; Chakravorty, Antorweep

    124 254 Ft

    99 404 Ft

    Introduction to Nutrition

    Introduction to Quantum Mechanics

    Griffiths, David J.;

    23 882 Ft

    21 494 Ft

    next