Food, Philosophy, and Intellectual Property
Fifty Case Studies
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 48.99
-
23 404 Ft (22 290 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 4 681 Ft off)
- Kedvezményes ár 18 724 Ft (17 832 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
23 404 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Routledge
- Megjelenés dátuma 2024. május 8.
- ISBN 9781032560649
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem176 oldal
- Méret 216x138 mm
- Súly 400 g
- Nyelv angol 632
Kategóriák
Rövid leírás:
This is a book about food, philosophy, and intellectual property rights.
TöbbHosszú leírás:
This is a book about food, philosophy, and intellectual property rights.
Taken separately, these are three well-known subjects, but it is uncommon to consider them together. The book comprises 50 case studies, organized around eight themes: images; genericity and descriptiveness; language traps; procedures; menus, recipes, and creativity; boundaries; biotech; and empowerment. The introductory chapter frames the selection of cases and encourages readers to look beyond them, envisaging new lenses to look at food vis-?-vis intellectual property. The terrain encompassed is wide-ranging and reaches out to fine-grained aspects of food products, recipes, and cooking. Conceived for a wide scope of readers, the volume ultimately interrogates the links between food and cultural identity, bringing to the fore the ethical, political, and aesthetic worth of culinary arts and gastronomic experiences.
This accessible book will be of value to scholars, students, practitioners, and others with interests in the areas of intellectual property, food law, and food studies.
TöbbTartalomjegyzék:
Introduction - Food, Philosophy, and Intellectual Property Rights: A Roadmap Part I: Images 1. Imagery: Queso Manchego v. IQC 2. Visual Appearance: Morbier v. Soci
Több
Two Kingdoms: Ecclesiology in Carolingian Political Thought
5 728 Ft
5 155 Ft
Search for Community in a Withering Tradition
20 519 Ft
18 878 Ft