• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Calorimetry in Food Processing: Analysis and Design of Food Systems

    Calorimetry in Food Processing by Kaletunç, G;

    Analysis and Design of Food Systems

    Sorozatcím: Institute of Food Technologists Series;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 219.95
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        105 081 Ft (100 077 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 10 508 Ft off)
      • Kedvezményes ár 94 573 Ft (90 069 Ft + 5% áfa)

    105 081 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    A kiadónál átmenetileg nincs raktáron, ezért a szokásosnál (2-4 hét) többet kell várni a beszerzésre. Ez általában néhány hét plusz időt jelent.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Wiley–Blackwell
    • Megjelenés dátuma 2009. október 2.

    • ISBN 9780813814834
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem412 oldal
    • Méret 235x153x27 mm
    • Súly 848 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Calorimetry in Food Processing: Analysis and Design of Food Systems highlights various applications of calorimetry including characterization of moisture sorption, starch gelatinization and recrystallization, lipid polymorphism, protein gelation kinetics, and inactivation of microorganisms in a variety of food and biological materials.

    Több