Calorimetry in Food Processing
Analysis and Design of Food Systems
Sorozatcím: Institute of Food Technologists Series;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 219.95
-
105 081 Ft (100 077 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 10 508 Ft off)
- Kedvezményes ár 94 573 Ft (90 069 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
105 081 Ft
Beszerezhetőség
A kiadónál átmenetileg nincs raktáron, ezért a szokásosnál (2-4 hét) többet kell várni a beszerzésre. Ez általában néhány hét plusz időt jelent.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Wiley–Blackwell
- Megjelenés dátuma 2009. október 2.
- ISBN 9780813814834
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem412 oldal
- Méret 235x153x27 mm
- Súly 848 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Calorimetry in Food Processing: Analysis and Design of Food Systems highlights various applications of calorimetry including characterization of moisture sorption, starch gelatinization and recrystallization, lipid polymorphism, protein gelation kinetics, and inactivation of microorganisms in a variety of food and biological materials.
Több
Early Paleozoic Continental Shelf to Basin Transition, Northern Virginia: Strasburg to Riverton, Virginia, July 13, 1989
5 016 Ft
4 514 Ft
Everyday Life in Joseon-Era Korea: Economy and Society
52 258 Ft
48 078 Ft