
Youngs: Celebrating Seafood
A Guide to Wonderful Dishes, People and Places
-
15% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 6.99
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 15% (cc. 531 Ft off)
- Kedvezményes ár 3 007 Ft (2 864 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
3 537 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Simon & Schuster UK
- Megjelenés dátuma 2005. december 5.
- Kötetek száma Paperback
- ISBN 9780743275705
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem80 oldal
- Méret 219x218 mm
- Súly 340 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk Yes 0
Kategóriák
Rövid leírás:
To mark nearly 200 years of bringing fish to our tables, Young's book celebrates fish in a myriad ways. From recipes and health tips to how to bone and fillet, anecdotes and stories, the book reveals Young's passion for everything fishy. The 19 or so delicious recipes include a contribution from some well-known chefs and restaurateurs and these are complemented by stunning photographs of the dishes, fishes and the people who fish for them.
TöbbHosszú leírás:
Introduction: about Young'sThis book is a round-the-world seafood odyssey starting from the cold northern seas and continuing through the Mediterranean and on to Asia and Africa with its final destination the Pacific shores of Seattle. The book is a cornucopia of information about seafood and the lives of the people involved in the fishing industry. There are plenty of recipes, many of them by celebrity chefs plus features which include interesting statistics, advice on cooking and preparation ; the ocean environment; health and the benefits of Omega 3, fun facts about fish, and much more. The stunning shots of various sea locations and the fresh dynamic design make this a sumptuous coffee table book.
Több