• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Wiener Kochbuch: Das Standardwerk aus dem Jahre 1879

    Wiener Kochbuch by Seleskowitz, Louise;

    Das Standardwerk aus dem Jahre 1879

      • 5% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 32.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        13 272 Ft (12 640 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 5% (cc. 664 Ft off)
      • Kedvezményes ár 12 608 Ft (12 008 Ft + 5% áfa)

    13 272 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Braumüller
    • Megjelenés dátuma 2025. október 3.

    • ISBN 9783991004103
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem608 oldal
    • Méret 230x160 mm
    • Nyelv német
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Louise Seleskowitz' vielfach ausgezeichnete Rezeptsammlung der Wiener Küche mit über 2000 Rezepten aus dem Jahr 1879 bietet neben den unverzichtbaren Klassikern wie dem Wiener Schnitzel, dem Tafelspitz und einer Fülle köstlicher Mehlspeisen wie Strudel, Golatschen und Palatschinken auch Einblicke in die luxuriösen Gaumenfreuden jener Zeit, beispielsweise den mit Trüffeln gefüllten Fischreiher oder die authentische Schildkrötensuppe unter der Rubrik "Fastensuppen". Englisch-amerikanische Modegetränke des Fin de Si?cle, darunter Cocktails, Cobblers und Juleps, komplettieren das Werk. Für Liebhaber*innen zeitloser Rezepte und authentischer Speisen aus vergangenen Zeiten ist dieses Buch eine wahre Fundgrube.Prämiert auf der 1. Kochkunst-Ausstellung in Wien 1884 mit dem Ankerkennungs-Diplom.Silberne Medaille: Krems 1884.Ehren-Diplom: II. internationale Kochkunst-Ausstellung Wien 1898.Goldene Medaille: Kochkunst-Ausstellung der Hausfrau Wien 1908.

    Több