• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Valorization of Fruit Seed Waste from Food Processing Industry: Insights on Nutritional Profile, Biological Functions, and Applications

    Valorization of Fruit Seed Waste from Food Processing Industry by Kumar, Manoj; Sharma, Kanika; Bangar, Sneh Punia;

    Insights on Nutritional Profile, Biological Functions, and Applications

    Sorozatcím: Developments in Food Quality and Safety;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 130.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        55 146 Ft (52 520 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 5 515 Ft off)
      • Kedvezményes ár 49 631 Ft (47 268 Ft + 5% áfa)

    55 146 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Academic Press
    • Megjelenés dátuma 2024. június 13.

    • ISBN 9780443155352
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem344 oldal
    • Méret 229x152 mm
    • Súly 560 g
    • Nyelv angol
    • 595

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Valorization of Fruit Seed Waste from Food Processing Industry: Insights on Nutritional Profile, Biological Functions, and Applications, Volume Five in the Developments in Food Quality and Safety series, provides comprehensive information regarding different aspects of fruit seed waste which can be of great help to students, research scholars, professors, and food industries for both theoretical and practical work. The book covers the composition of different types of fruit seed waste, including their biological and functional characteristics, applications, and extraction/valorization methods for the production of value-added products.

    This series is the most up-to-date resource covering trend topics such as Advances in the analysis of toxic compounds and control of food poisoning; Food fraud, traceability and authenticity; Revalorization of agrifood industry; Natural antimicrobial compounds and application to improve the preservation of food; Non-thermal processing technologies in the food industry; Nanotechnology in food production; and Intelligent packaging and sensors for food applications.




    • Covers the fundamentals and latest developments in valorization methods for different fruit seed waste
    • Provides a comprehensive view of the recovery of valuable ingredients from fruit seed waste
    • Thoroughly explores extraction methods for obtaining bioactive components, characterization methods, and phytochemical profile of the seed

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Potential of fruit seed waste for improving the sustainability of fruit processing industry
    2. Mango seed as major contributor industrial starch and other macromolecules: An update on nutraceutical values and industrial application
    3. Citrus seed waste and circular bioeconomy: Insights on nutritional profile, health benefits, and application as food ingredient
    4. Pomegranate seed: Valuable source of healthy oil for food industry
    5. Apple seed as promising source of bioactive compounds with immense biofunctionalities
    6. Grape seed as a reservoir of high-quality oil with important biological activities
    7. Guava seed nutritional profile, bioactives, health effects and industrial application
    8. Water melon seeds: Nutritional profile, bioactivities and application in food industry
    9. Apricot seeds: A unique feedstock for biodiesel and other applications
    10. Valorization potential of custard apple seeds
    11. Papaya seeds: Nutraceutical potential and health promoting activities

    Több