Une approche de l'utilisation du poisson oeil-de-boeuf (Priacanthus hamrur)
Un concept d'utilisation efficace du hachis de poisson et de valeur ajoutée
-
5% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 54.90
-
22 769 Ft (21 685 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 5% (cc. 1 138 Ft off)
- Kedvezményes ár 21 631 Ft (20 601 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
22 769 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Editions Notre Savoir
- Megjelenés dátuma 2023. január 1.
- Kötetek száma Großformatiges Paperback. Klappenbroschur
- ISBN 9786205711040
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem72 oldal
- Méret 220x150 mm
- Nyelv francia 425
Kategóriák
Hosszú leírás:
Le poisson, en général, est considéré comme important du point de vue nutritionnel. L'application de la technologie pour la conservation des poissons doit viser une utilisation compl?te en utilisant une technique appropriée d'une mani?re rentable. Différentes options sont disponibles pour amener les poissons inutilisés et sous-utilisés ? la consommation humaine. Le Bulls eye fish est une esp?ce non commerciale sous-utilisée qui est relativement moins préférable pour la consommation directe. Dans cette étude, on a essayé d'utiliser le poisson haché sous différentes formes (congelé, salé et séché, mélangé avec des épices et congelé) et les caractéristiques de stockage en ce qui concerne leurs qualités biochimiques, sensorielles et microbiologiques ont été évaluées. La demande d'aliments pr?ts ? cuisiner est en augmentation et la viande hachée offre une opportunité pour des produits innovants. Il y a un énorme potentiel pour augmenter la demande de poissons moins utilisés comme Priacanthus hamrur par l'ajout de valeur.
Több
Birdy and Bou
6 205 Ft
5 275 Ft