• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Uchi ? The Cookbook: The Cookbook

    Uchi ? The Cookbook by Cole, Tyson; Dupuy, Jessica;

    The Cookbook

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 34.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        17 207 Ft (16 388 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 721 Ft off)
      • Kedvezményes ár 15 487 Ft (14 749 Ft + 5% áfa)

    17 207 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma New
    • Kiadó MU ? University of Texas Press
    • Megjelenés dátuma 2011. február 1.
    • Kötetek száma Hardback

    • ISBN 9780292771291
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem276 oldal
    • Méret 263x223x30 mm
    • Súly 1524 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 174 color and 9 b&w illus.
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Expand your gastronomic boundaries with some of the most celebrated recipes of Tyson Cole, winner of the James Beard Award for Best Chef (Southwest) and founder of one of America?s premier restaurants for innovative Japanese cuisine, Uchi.

    Több

    Hosszú leírás:

    For chef Tyson Cole, sushi has always been more than just food; it's an expression of his love and respect for Japanese culture. Having now devoted more than a decade of his life to the skill, art, and discipline of being a sushi chef, Cole's sole purpose is simple: to create the perfect bite.

    Cole delivers that perfect bite every day at Uchi, his Austin restaurant. Since 2003, Uchi has received national acclaim for stretching beyond the borders of traditional Japanese sushi. "Ingredients and flavors from all over the world are easily accessible now," Cole says. "The cuisine I create is playfully multicultural, mixing the Japanese tradition with tastes that inspire me." Uchi's prominence in the evolution of Japanese cuisine has garnered the restaurant four James Beard Award nominations, as well as a spot for Cole on Food and Wine magazine's list of "Best New Chefs."

    With their first cookbook, the team at Uchi invites sushi lovers and novices alike to explore their gastronomic boundaries with some of the restaurant's most celebrated recipes: a crisp melon gazpacho adorned with luscious morsels of poached lobster, for instance, or the polenta custard, corn sorbet, and corn milk dessert—a blissful homage to summer corn. Uchi: The Cookbook also presents the story of Tyson Cole, from dishwasher to restaurant owner; an account of the current state of American sushi; and a primer on the ins and outs of this sophisticated, yet artful cuisine.

    Több