The Vital Vegan
More than 100 vibrant plant-based recipes to energize and nourish
-
15% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 20.00
-
9 555 Ft (9 100 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 15% (cc. 1 433 Ft off)
- Kedvezményes ár 8 122 Ft (7 735 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
9 555 Ft
Beszerezhetőség
A kiadónál átmenetileg nincs raktáron, ezért a szokásosnál (2-4 hét) többet kell várni a beszerzésre. Ez általában néhány hét plusz időt jelent.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Ryland Peters & Small
- Megjelenés dátuma 2023. január 10.
- Kötetek száma on wood-free FSC paper
- ISBN 9781788794978
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem176 oldal
- Méret 235x190 mm
- Súly 770 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 100 col photographs 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Nutrition and natural food expert Leah Vanderveldt puts the joy into plant-based cooking with over 100 easy and inventive recipes that redefine the boundaries for nourishing food.
TöbbHosszú leírás:
Nutrition and natural food expert Leah Vanderveldt puts the joy into plant-based cooking with over 100 easy and inventive recipes that redefine the boundaries for nourishing food.
With experience as an editor for the health and wellness website MindBodyGreen, Leah offers a new outlook on eating plant-based dishes for health and wellbeing. This is unashamed comfort eating â big hearty bowlfuls, packed full of goodness and rich in flavour. Her philosophy is to get the maximum enjoyment from foods by using seasonings and cooking techniques in over 100 simple recipes that offer indulgence and balance all at once. Affordability and accessibility is key, too, and these tasty, comforting and hearty meals are designed to bring excitement to the palate. Expect lots of colour, texture and flavour, with combinations of spice and freshness, creamy and crunchy, umami, sweet and sour. Try Spiced Buckwheat Porridge, Red Lentil Dahl, Winter Roasted Veg Bowl with Honey Balsamic Dressing, Curry-infused Quinoa with Herbed Black Lentils, Veggie Tacos with Five-seed Slaw, Planty Paella, Peanut Butter Cookies and Chocolate Bark with Dried Cherries and Almond Flakes. Plant-based comfort food incorporates an abundance of plant foods in meals that nourish the body and soul. It isnât heavy or overly rich, it can be light and healthy, while still being filling and flavourful.
Több
Theorizing Equity in the Museum: Integrating Perspectives from Research and Practice
Correspondences of the Bible. the Animals. with Additions
10 112 Ft
9 304 Ft