• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • The New Porridge: Grain-based nutrition bowls for morning, noon and night

    The New Porridge by Vanderveldt, Leah;

    Grain-based nutrition bowls for morning, noon and night

      • 15% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 9.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        4 772 Ft (4 545 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 15% (cc. 716 Ft off)
      • Kedvezményes ár 4 056 Ft (3 863 Ft + 5% áfa)

    4 772 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Ryland Peters & Small
    • Megjelenés dátuma 2018. április 10.
    • Kötetek száma Wood-free paper

    • ISBN 9781849759304
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem144 oldal
    • Méret 210x170 mm
    • Súly 532 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk c 80 col photographs
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    This book embraces the modern evolution of porridge, with 55 recipes including different grains, sweet and savoury, hot and cold variations, there is a porridge for everyone and every season.  

    Több

    Hosszú leírás:

    This book embraces the modern evolution of porridge, with 55 recipes including different grains, sweet and savoury, hot and cold variations, there is a porridge for everyone and every season.



    The New Porridge is all about creating a nutrient-dense meal in one bowl ? the comforting kind you look forward to eating when you get out of bed in the morning. Nutrition and wellness expert Leah Vanderveldt brings you 55 inventive porridge recipes including some with eggs and dairy but plenty of vegan and vegetarian options too. The book begins with an introductory section with tips and tricks for making perfect porridge and an ingredient directory for superfood add-ons and protein boosts. This is followed by essential basic recipes for nut and plant-based milks and nut butters which are used throughout the book. A chapter on creative toppings gives you plenty of options for mixing and matching and adding various textures to your bowls. The main recipe begin with the Sweet & Warming chapter, featuring the more traditional versions of porridge in Western countries, with flavour combinations that take advantage of seasonal fruit and warming spices for natural sweetness, and nuts and seeds for texture. Recipes include Cinnamon Apple Pie, Coconut and Mango and Stewed Rhubarb Crumble Porridge. Next up is Savoury and Cozy - savoury porridge is a great meal for any time of the day. This chapter features both traditional interpretations of porridge (like Asian congee and Italian risotto) and versions that incorporate different vegetables and cuisines. Try the Shakshuka Porridge with Tomatoes Chilli and Eggs or the Red Lentil Risotto with Peas, Asparagus and Lemon. The final chapter, Cold & Make Ahead, is full of summertime versions of porridge. Bircher muesli, chia pudding and fruit blends make this refreshing chapter the key to enjoying porridge all year around.

    Több