The Modern Art Cookbook
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 20.00
-
9 555 Ft (9 100 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 956 Ft off)
- Kedvezményes ár 8 600 Ft (8 190 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
9 555 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Reaktion Books
- Megjelenés dátuma 2018. március 12.
- ISBN 9781780239132
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem288 oldal
- Méret 223x169x22 mm
- Súly 676 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 119 ill., 112 in colour 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Food has always been a favourite subject of the world's artists, from still-lifes by Matisse and Picasso to the works of Claes Oldenberg and Andy Warhol. But how do artists eat? The Modern Art Cookbook provides a window into how both great and lesser-known modern artists, writers and poets ate, cooked, depicted and wrote about food. A cornucopia of life in the kitchen and in the studio throughout the twentieth century and beyond, the book explores a wide-ranging panoply of artworks of food, cooking and eating from Europe and the Americas - from the early moderns through the Impressionists, Symbolists, Cubists, Futurists and Surrealists up to today's art - as well as writing about food from contemporary novelists, writers and poets.
Beautifully illustrated and often surprising, this new paperback edition is a joyous guide to the art of food.
Hosszú leírás:
"A masterful blend of scholarship, detective work and recipes by modern masters. This is a gem: wonderful to read and exciting in its prospect of cooking delicious meals created and eaten by great artists" – Frederic Tuten, author of "Tintin in the New World" and "Van Gogh's Bad Cafe"
"Who wouldn't want to taste Allen Ginsberg's borscht, Frida Kahlo's red snapper, or Cezanne's baked tomatoes? Mary Ann Caws – a phenomenal writer, critic, translator, and curator of cultivated pleasures – has assembled an intoxicating melange of reminiscences, art works, poems, and recipes. This savory compendium offers imaginative satisfactions of the highest order. I can't wait to bake David Hockney's strawberry cake!" – Wayne Koestenbaum