• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • The Fats of Life

    The Fats of Life by Pond, Caroline M.;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 37.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        18 149 Ft (17 285 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 3 630 Ft off)
      • Kedvezményes ár 14 519 Ft (13 828 Ft + 5% áfa)
      • A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.

    18 149 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: Várható beérkezés: 2026. január vége.
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Rövid leírás:

    A popular science account of fat, its biology and effects of feasting, fasting and slimming, by an expert biologist.

    Több

    Hosszú leírás:

    This book aims to fill the gap between unscientific comments about the hazards and benefits of high-fat or low-fat diets and weight control found in magazines and technical and medical reports about lipid biochemistry and obesity. It aims to explain in simple language the biology of feeding and fasting, fattening and slimming in wild animals as well as people. Topics include where fat comes from and how animals and plants handle them, their natural roles in migration, mating breeding and living in unpredictable habitats such as deserts and arctic regions, and their contributions to our cookery, paints and medicines. The physiological mechanisms of digesting, transporting and utilising energy stores are discussed, along with the contribution of fatty tissue to body insulation and the protection of delicate organs. Archaeological, anthropological and physiological evidence is assembled to explore how, when and why people have become fat, and how evolutionary forces have determined the modern diversity of body shape and size. The book ends with a brief account of the contribution of dietary fats and obesity to health in the modern world.

    'The Fats of Life' is a most entertaining read - so much so that, once started, I found it hard to put down.' Per Bj&&&246;rntorp, Obesity Matters

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Prologue; 1. Introduction to fats; 2. Introduction to fatty tissues; 3. Diverse fatty acids; 4. Lipids in action; 5. The functions of fattening; 6. The functions of fat; 7. Fat people; 8. Fat and health; Epilogue; Index.

    Több