• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Sustainability in Coffee Production: Creating Shared Value Chains in Colombia

    Sustainability in Coffee Production by Biswas-Tortajada, Andrea; Biswas, Asit K.;

    Creating Shared Value Chains in Colombia

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 47.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        22 927 Ft (21 835 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 4 585 Ft off)
      • Kedvezményes ár 18 341 Ft (17 468 Ft + 5% áfa)

    22 927 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Rövid leírás:

    This book examines sustainable coffee production in Colombia, specifically the initiatives of Nestlé to create shared value.

    Több

    Hosszú leírás:

    Coffee, as a commodity and through its global value chains, is the focus of much interest to achieve fair trade and equitable outcomes for producers, processors and consumers. It has iconic cultural and economic significance for Colombia, which is one of the world's major coffee producers for the global market. This book examines sustainable coffee production in Colombia, specifically the initiatives of Nestlé to create shared value. 


    It describes the transformation of the coffee landscape by the development of economically, socially and environmentally viable and dedicated supply chains. Suppliers have been encouraged to shift production and quality paradigms, in order to develop long-term and sustainable strategies for higher value and premium quality products. This has been partially achieved by establishing a robust partnership with the Coffee Growers Federation and other public, private and social actors, thereby taking control of the institutional architecture and knowledge base that exists in the country. The book provides an important lesson of corporate social responsibility and the creation of shared value for the benefit of farmers, corporations and consumers.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Foreword: Shared Value from Coffee  Juan Manuel Santos, President of Colombia  1. Introduction: Why Create Shared Value?  2. The World's Beverage of Choice  3. The Shared C in Coffee and Colombia: Complexity  4. Nestlé in Colombia  5. From Farm to Cup: The Nescafé Plan  6. Quality, Productivity and Sustainability: The AAA Sustainable QualityTM Program  7. Lessons Learned: Future Challenges and Opportunities  8. Further Thoughts

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Sustainability in Coffee Production: Creating Shared Value Chains in Colombia

    Ethnologie und Weltkulturenmuseum: Positionen für eine offene Weltsicht

    Ivanov, Paola; Groschwitz, Helmut; Laely, Thomas; , Hahn, Hans Peter; (ed.)

    9 124 Ft

    8 668 Ft

    20% %kedvezmény
    Sustainability in Coffee Production: Creating Shared Value Chains in Colombia

    The Madness of Women: Myth and Experience

    Ussher, Jane M.; Ussher, Jane;

    24 838 Ft

    19 870 Ft

    Sustainability in Coffee Production: Creating Shared Value Chains in Colombia

    Chronic Viral Hepatitis: Diagnosis and Therapeutics

    Shetty, Kirti; Wu, George Y.; Koff, Raymond S.; (ed.)

    39 380 Ft

    36 230 Ft

    Sustainability in Coffee Production: Creating Shared Value Chains in Colombia

    Solid Gold Murder

    Byron, Ellen

    19 549 Ft

    17 985 Ft

    Sustainability in Coffee Production: Creating Shared Value Chains in Colombia

    Bible Study Notes vol. 3: Volume 3

    Dole, Anita S.; Woofenden, William Ross;

    19 110 Ft

    17 199 Ft

    Sustainability in Coffee Production: Creating Shared Value Chains in Colombia

    CURRENT Medical Diagnosis & Treatment 2026

    Papadakis, Maxine; Rabow, Michael; McQuaid, Kenneth; Nadler, Paul; Leemann Price, Erika;

    33 437 Ft

    30 094 Ft

    next