• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Six Women Who Shaped What Americans Eat: Food Choice in an Age of Abundance

    Six Women Who Shaped What Americans Eat by Mart, Michelle;

    Food Choice in an Age of Abundance

    Sorozatcím: NEXUS: New Histories of Science, Technology, the Environment, Agriculture, and Medicine;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 27.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        12 894 Ft (12 280 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 289 Ft off)
      • Kedvezményes ár 11 605 Ft (11 052 Ft + 5% áfa)

    12 894 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó The University of Alabama Press
    • Megjelenés dátuma 2025. július 31.

    • ISBN 9780817362140
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem312 oldal
    • Méret 229x152 mm
    • Súly 454 g
    • Nyelv angol
    • 675

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Six Women Who Shaped What Americans Eat tells the stories of six women whose lives and careers influenced American food culture: Hazel Stiebeling, Poppy Cannon, Julia Child, Frances Moore LappÉ, Marion Nestle, and Alice Waters. Each of these women had a substantial impact on American cuisine, attitudes toward food, and what people chose to eat. They highlighted the politics of food, the pleasure of food, the connection between food and health, and the environmental harm of poor food choices.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Six Women Who Shaped What Americans Eat: Food Choice in an Age of Abundance

    Texas Hikes and Brews: A Rambler's Guide to a Perfect Day

    Maddock, Jason E; Kellstedt, Debra

    11 461 Ft

    10 315 Ft

    Six Women Who Shaped What Americans Eat: Food Choice in an Age of Abundance

    Sister Species – Women, Animals and Social Justice: Women, Animals and Social Justice

    Kemmerer, Lisa A.; Adams, Carol J.; Bahna–james, Tara Sophia;

    9 072 Ft

    8 165 Ft

    Six Women Who Shaped What Americans Eat: Food Choice in an Age of Abundance

    Early English Homilies

    Warner, R.D.-N.; (ed.)

    9 555 Ft

    8 600 Ft

    Six Women Who Shaped What Americans Eat: Food Choice in an Age of Abundance

    The Blue, Beautiful World

    Lord, Karen

    5 979 Ft

    5 501 Ft

    Six Women Who Shaped What Americans Eat: Food Choice in an Age of Abundance

    "Nachtgesänge": Hölderlins späte Lyrik und die zeitgenössische Lesekultur

    Christ, Tobias; , Waibel, Violetta L.; Robert, Jörg; Vöhler, Martin; (ed.)

    89 171 Ft

    Six Women Who Shaped What Americans Eat: Food Choice in an Age of Abundance

    A Dream Come True: The Collected Stories of Juan Carlos Onetti

    Onetti, Juan Carlos; Onetti, Juan Carlos; Silver, Katherine;

    7 639 Ft

    6 646 Ft

    Six Women Who Shaped What Americans Eat: Food Choice in an Age of Abundance

    Galaxias

    Baxter, Stephen

    5 250 Ft

    4 463 Ft

    next