Revealing the Mysteries of Red Wine Color
Sorozatcím: ACS Symposium Series; 886;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 76.00
-
36 309 Ft (34 580 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 3 631 Ft off)
- Kedvezményes ár 32 678 Ft (31 122 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
36 309 Ft
Beszerezhetőség
Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó OUP USA
- Megjelenés dátuma 2004. szeptember 2.
- ISBN 9780841239005
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem331 oldal
- Méret 237x160x22 mm
- Súly 520 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 2 halftones, 2 color & 90 line illus. 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Revealing the Mysteries of Red Wine Color provides an overview of new discoveries to a venerable unsolved problem in wine: the chemistry of red wine color. Topics in this book include initial must composition, non-covalent associations, reactions that occur during fermentation and in a young wine as well as those compositional changes that occur during aging.
Revealing the Mysteries of Red Wine Color also includes a brief history of the rapidly advancing area of wine chemistry. The latest results, utilizing liquid chromatography/mass spectrometry techniques newly applied to wine, define many colored substances in wine. Since this book integrates much of our current understanding on red wine color, it is unique. Also, since red wine color is considered a key to red wine quality, it has much relevance beyond appealing to specialists in
the field. As such, this book will appeal to a wide audience including wine industry professionals, analytical and natural product chemists, and wine aficionados, hobbyists, and consumers with a probing interest in the science of wine.
Tartalomjegyzék:
Preface
Több
Revealing the Mysteries of Red Wine Color
36 309 Ft
32 678 Ft
Sanders V. Bonomi U.S. Supreme Court Transcript of Record with Supporting Pleadings
14 066 Ft
12 941 Ft