• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Questions and Answers for Electrician′s Examinations – Includes NEC Rulings 1993: Includes NEC Rulings, 1993

    Questions and Answers for Electrician′s Examinations – Includes NEC Rulings 1993 by Rosenberg, P;

    Includes NEC Rulings, 1993

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 22.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        10 983 Ft (10 460 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 098 Ft off)
      • Kedvezményes ár 9 885 Ft (9 414 Ft + 5% áfa)

    10 983 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: Várható beérkezés: 2026. január vége.
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó John Wiley & Sons
    • Megjelenés dátuma 1996. március 26.

    • ISBN 9780020777625
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem268 oldal
    • Méret 216x140x15 mm
    • Súly 341 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    The updated edition of the book Julia Child called "a 'must' for aspiring chefs"–the James Beard Award–winning guide to one of today's hottest careers
    With more and more chefs achieving celebrity status, interest in the exciting world of today's leading chefs is higher than ever.

    Több

    Hosszú leírás:

    The updated edition of the book Julia Child called "a 'must' for aspiring chefs"–the James Beard Award–winning guide to one of today's hottest careers
    With more and more chefs achieving celebrity status, interest in the exciting world of today's leading chefs is higher than ever. Essential reading for anyone who loves food, Becoming a Chef gives an entertaining and informative insider's look at this dynamic profession, going behind the scenes to look into some of the most celebrated restaurant kitchens across the nation. More than 60 leading chefs–including some of the newest up–and–coming–discuss the inspiration, effort, and quirks of fate that turned would–be painters, anthropologists, and football players into culinary artists.
    Andrew Dornenburg and Karen Page (both of New York, NY) are the authors of the bestselling titles Culinary Artistry, Dining Out, Chef's Night Out. Dornenburg has cooked professionally at Arcadia, Judson Grill, and March in New York City and Biba and the East Coast Grill in Boston. Page, the recipient of the 1997 Melitta Bentz Award for Women's Achievement, is a graduate of the Harvard Business School.

    Több
    0