• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Proceedings of the 3rd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS 2023)

    Proceedings of the 3rd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS 2023) by Galvão, João Rafael da Costa Sanches; Brito, Paulo; Neves, Filipe dos Santos;

    Sorozatcím: Springer Proceedings in Earth and Environmental Sciences;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 235.39
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        97 628 Ft (92 979 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 19 526 Ft off)
      • Kedvezményes ár 78 102 Ft (74 383 Ft + 5% áfa)

    97 628 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 2024
    • Kiadó Springer Nature Switzerland
    • Megjelenés dátuma 2024. április 2.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9783031485312
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem767 oldal
    • Méret 235x155 mm
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk XXXI, 767 p. 249 illus., 201 illus. in color. Illustrations, black & white
    • 542

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    This book presents some of the work presented at the 3rd International Conference on Water Energy Food and Sustainability—ICoWEFS 2023, with topics delving into critical global themes. Encompassing four pivotal domains—Water and Circular Economy, Energy, Agrifood, and Sustainability—this book covers cutting-edge research and innovative solutions. Within the ambit of Water and Circular Economy, the discussions span from the sustainable management of water resources, urban and industrial water consumption, to the challenges in governance and the impact of climate change. The Energy section covers chapters on energy production, urban and industrial systems, governance challenges, and the imperative transition toward circular economies. The Agrifood domain probes into sustainable agricultural practices, harnessing smart technologies in farming, climate change's effect on food production, and innovations in food processing. Lastly, the Sustainability segment encompasses a wide array of topics including bioeconomy sustainability, cyber-physical systems, climate change impacts, and resource efficiency, underpinning the urgent need for a holistic approach to global sustainability.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Comparison of two organically produced tomato cultivars after micronutrients enrichment.- Foliar Application of ZnSO4 and ZnO on a Vitis vinifera cv. Moscatel in Portugal: Assessment of Quality Parameters.- Influence of knowledge, motivations and behaviors on consumer food waste – results from a survey in Portugal.- Acceptance of insect-containing foods: a pilot study exploring the use of insects as a meat alternative.- Apple Puree Pasteurization by Pulsed Electric Fields: From Microbial Safety to Financial Viability Assessment.- Bibliometric analysis of sustainable indicators in agribusiness.- Introduction of macroalgae in human food: a matter of sustainability.- Satellite Dataset Visual Analysis for Remote Soil Nutrient Estimation.- Agronomic benefits of biochar application in sandy soils.- Effect of high-pressure processing combined with propolis extract on the quality and microbiological safety of apple puree.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Proceedings of the 3rd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS 2023)

    Oxford Handbook of Anaesthesia

    Freedman, Rachel; Herbert, Lara; O'Donnell, Aidan;(ed.)

    18 627 Ft

    16 764 Ft

    20% %kedvezmény
    Proceedings of the 3rd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS 2023)

    Proceedings of the 3rd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS 2023)

    Galvão, João Rafael da Costa Sanches; Brito, Paulo; Neves, Filipe dos Santos;

    97 628 Ft

    78 102 Ft

    Proceedings of the 3rd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS 2023)

    Hermann Hesse and Japan: A Study in Reciprocal Transcultural Reception

    Cunningham, Neale; , Price, Dorothy; Krishnan, Madhu; Atkin, Rhian; (ed.)

    33 532 Ft

    Proceedings of the 3rd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS 2023)

    Dinámicas actuales en la investigación lingüística: Teoría y aplicación

    Wotjak, Gerd; Batista Rodríguez, José Juan; García Padrón, Dolores;(ed.)

    22 790 Ft

    Proceedings of the 3rd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS 2023)

    A Pair of Blue Eyes

    Thomas Hardy

    19 328 Ft

    17 782 Ft

    Proceedings of the 3rd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS 2023)

    Wesley Study Bible-NRSV

    Green, Joel B. ; Willimon, William H. , Green, Joel B.(ed.)

    17 583 Ft

    16 177 Ft

    20% %kedvezmény
    Proceedings of the 3rd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS 2023)

    Brazilian Entrepreneurship: New Perspectives and Ideologies

    Leitão, João; Ratten, Vanessa; Braga, Vitor

    44 374 Ft

    35 499 Ft

    next