• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Polyphenols and resistance to fungal infestation: Effect of polyphenols on resistance to fungal infestation in dry bean grain

    Polyphenols and resistance to fungal infestation by DJABALI, Saliha;

    Effect of polyphenols on resistance to fungal infestation in dry bean grain

      • 5% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 60.90
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        25 258 Ft (24 055 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 5% (cc. 1 263 Ft off)
      • Kedvezményes ár 23 995 Ft (22 852 Ft + 5% áfa)

    25 258 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Our Knowledge Publishing
    • Megjelenés dátuma 2024. január 1.
    • Kötetek száma Großformatiges Paperback. Klappenbroschur

    • ISBN 9786207797707
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem84 oldal
    • Méret 220x150 mm
    • Nyelv angol
    • 525

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Research in recent years has shown that phenolic compounds are by no means inert products of metabolism. In plant tissues, they are subject to significant quantitative and qualitative variations, thus testifying to an undeniable biochemical dynamic. Certain hypotheses have been put forward, postulating that plants use various means to defend themselves against environmental aggression from insects, bacteria, molds, etc.molds, etc. Some of these means of defense involve chemical compounds that interact with the attacker's metabolism, so that the latter is intoxicated and affected, and may be discouraged from continuing its attack. The accumulation of polyphenolic compounds could therefore be seen as a non-specific response to different types of aggression. This hypothesis prompted us to undertake a study of the correlation between total polyphenol content in the seeds of two dry bean varieties differing in color and resistance to fungal infestation.

    Több