• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Noncommercial, Institutional, & Contract Foodservice Management

    Noncommercial, Institutional, & Contract Foodservice Management by Warner, M;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 141.95
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        71 840 Ft (68 419 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 7 184 Ft off)
      • Kedvezményes ár 64 656 Ft (61 577 Ft + 5% áfa)

    71 840 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó John Wiley & Sons
    • Megjelenés dátuma 1994. május 23.

    • ISBN 9780471595731
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem304 oldal
    • Méret 279x210x16 mm
    • Súly 748 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    A pioneer in institutional foodservice offers a practical up-to-date introduction concerned with volume feeding operations which present unique challenges and have different requirements from restaurants and other commercial businesses.

    Több

    Hosszú leírás:

    A pioneer in institutional foodservice offers a practical up-to-date introduction concerned with volume feeding operations which present unique challenges and have different requirements from restaurants and other commercial businesses. Contains an overview of the contract foodservice industry and its key players, guidelines for financial planning, menu management, cost controls and marketing. Features the latest information on contract management firms, career opportunities available within them and techniques to establish a career plan.

    Több