• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Nanomaterials for Enhanced Plant-Based Food Production: NMPI

    Nanomaterials for Enhanced Plant-Based Food Production by Tombuloglu, Huseyin; Tombuloglu, Guzin; Hakeem, Khalid Rehman;

    NMPI

    Sorozatcím: Nanomaterial-Plant Interactions;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 186.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        79 321 Ft (75 543 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 15 864 Ft off)
      • Discounted price 63 456 Ft (60 434 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    Nanomaterials for Enhanced Plant-Based Food Production a new release in the Nanomaterial-Plant Interactions series, presents up-to-date insights on the use of nano-enabled agricultural tools from nanofertilizers to nanosensors, including how to balance safety and environmental impact concerns to ensure optimal utilization. The book provides a range of solution options and guides the reader in identifying the most appropriate choice. With state-of-the-art, broad coverage of recent and potential applications, this book covers the most recent advances in the application of nanotechnology toward fulfilling the world's food demands for present and future generations.




    • Presents the advantages and challenges of utilizing nanomaterials for plant health improvement
    • Includes coverage of environmental impact concerns
    • Highlights the latest advances and future prospects for improving crop yield for improved food security

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Nano discovery and its potential benefits for plant systems on earth
    2. World food hunger in 2050 and nano solutions: probability and prospects based on plant based food
    3. Nanomaterial’s towards seed science and technology: an effective way to increase benefits
    4. Soil nutrient deficiency and nano solutions for plant productivity
    5. Nutrient deficiency in plants and Nano biotechnological interventions
    6. Plant diseases management through nano applications
    7. Technique based Nano synthesis impacts on crop plants: A comparative overview
    8. Role of agro nano chemicals in sustainable agriculture: effective way towards food safety and applications
    9. Impact of silica nano forms on the health and yield of crops
    10. Nanoparticles for plant-soil health management: effective solutions of multiple problems
    11. Nano-drug delivery in plants: Why, when and How?
    12. Nano-solutions and crop yield improvement
    13. Control release of nanofertilizer against stress in plants: solutions threats and opportunities
    14. Nanosensors are the solutions of future agriculture. A critical discussion
    15. Nanotechnology and artificial intelligence for sustainable and precision agriculture

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Nanomaterials for Enhanced Plant-Based Food Production: NMPI

    Nanomaterials for Enhanced Plant-Based Food Production: NMPI

    Tombuloglu, Huseyin; Tombuloglu, Guzin; Hakeem, Khalid Rehman;(ed.)

    79 321 Ft

    next