• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Microbes for Natural Food Additives

    Microbes for Natural Food Additives by Nadda, Ashok Kumar; Goel, Gunjan;

    Sorozatcím: Microorganisms for Sustainability; 38;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 213.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        88 752 Ft (84 526 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 17 750 Ft off)
      • Kedvezményes ár 71 002 Ft (67 621 Ft + 5% áfa)

    88 752 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 2022
    • Kiadó Springer Nature Singapore
    • Megjelenés dátuma 2024. január 3.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9789811957130
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Lásd még 9789811957109
    • Terjedelem227 oldal
    • Méret 235x155 mm
    • Súly 373 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk X, 227 p. 1 illus. Illustrations, black & white
    • 517

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    This book provides all the aspects of microbes for food additives, and a detailed description of their different categories. The chapters provide a step-by-step overview of microbial food additives as enzymes, antioxidants, stabilizers, emulsifiers, organic acids, colorants, sweeteners, flavoring compounds that have been used commercially by industrialists. In addition, an emphasis on the use of microbes as therapeutic agents such as probiotics and enzymes have also been given in the respective chapters. Furthermore, the book also comprises the detailed description of legislation and policies for the use of microbial additives at large scale in different food industries. Therefore, this book provides a comprehensive, state of art updated literature which can be used by the food scientists, nutritionists, microbiologists and a health-conscious layman to check the food additive list on a product for a nutritious and safer food.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Microbial Food additives: Types, Functions and challenges.- 2. Applications of enzymes in food industries as additives.- 3. Microbial antioxidants in food products.- 4. Microbial and bio-based preservatives:recent advances in antimicrobial compounds.- 5. Prebiotic and Synbiotic Foods.- 6. Microbial stablizers in food processing.- 7. Biosurfactants: promising biomolecules in the food industry.- 8. Additives in Dairy Based Food.- 9. Hypersensitivity associated with food additives.

    Több