Managing Microorganisms
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 131.25
-
62 704 Ft (59 718 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 6 270 Ft off)
- Kedvezményes ár 56 434 Ft (53 746 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
62 704 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó CABI
- Megjelenés dátuma 2023. március 21.
- ISBN 9781800622111
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem512 oldal
- Méret 251x180x34 mm
- Súly 1354 g
- Nyelv angol 447
Kategóriák
Rövid leírás:
An essential reference for anyone involved in microorganism culture collections, it covers the management, characterisation, storage and handling of bacteria and fungi.
TöbbHosszú leírás:
A significant portion of basic and applied life science research requires microorganisms as study specimens. Managing Microorganisms aims to be the standard reference for anyone who works with microorganisms, primarily bacteria and fungi. It is applicable to researchers who maintain their own collections of strains, and those who use one of the many public service culture collections.
The book includes coverage of:
? methods of preservation and characterization for different groups of microorganisms;
? best practice guidelines for culture collection management;
? how to protect investment in research with microorganisms;
? where to source authenticated microorganisms;
? how to store, handle and distribute microorganisms effectively and safely;
? the factors to consider in designing a sustainable business plan for a culture collection;
? the consideration of health and safety issues, and the wider regulatory environment.
Managing Microorganisms is an essential reference for anyone working with microorganisms and culture collections. In addition, it will be of great use for academic researchers and students in applied life sciences, especially those who are involved in sourcing and maintaining reference strains, whilst it also will provide a useful guide for consultants, biotechnologists and other members of bioindustry.