Kräuter
Meilensteine der deutschen Kulinaristik - Band 2
Sorozatcím: Meilensteine der deutschen Kulinaristik; 2;
-
5% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 50.00
-
20 737 Ft (19 750 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 5% (cc. 1 037 Ft off)
- Kedvezményes ár 19 701 Ft (18 763 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
20 737 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma NED, New edition
- Kiadó Tre Torri
- Megjelenés dátuma 2025. november 6.
- Kötetek száma Mit Lesebändchen
- ISBN 9783960332022
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem256 oldal
- Méret 290x280 mm
- Nyelv német
- Illusztrációk zahlreiche Abbildungen 700
Kategóriák
Rövid leírás:
Band 2 der Reihe "Meilensteine der deutschen Kulinaristik"Michael Hoffmann, einer der besten Köche Deutschlands, widmet sich in seinem Kochbuch seinem ganz besonderen Faible für Kräuter. Auf über 250 Seiten werden 50 Kräuter detailliert beschrieben und auf Geschmack, Konsistenz sowie Garverhalten untersucht. Der Autor beantwortet Fragen zur optimalen Verwendung und liefert zu jedem Kraut ein kreatives Rezept. Michael Hoffmanns gesunde Küche bietet vielseitige Geschmacksvariationen. Ausdrucksstarke Bilder der Kräuter und Gerichte machen das Buch zu einem sinnlichen Erlebnis - ideal für alle, die in die Welt der Kräuter eintauchen möchten.
TöbbHosszú leírás:
Band 2 der Reihe "Meilensteine der deutschen Kulinaristik"Michael Hoffmann, einer der besten Köche Deutschlands, widmet sich in seinem Kochbuch seinem ganz besonderen Faible für Kräuter. Auf über 250 Seiten werden 50 Kräuter detailliert beschrieben und auf Geschmack, Konsistenz sowie Garverhalten untersucht. Der Autor beantwortet Fragen zur optimalen Verwendung und liefert zu jedem Kraut ein kreatives Rezept. Michael Hoffmanns gesunde Küche bietet vielseitige Geschmacksvariationen. Ausdrucksstarke Bilder der Kräuter und Gerichte machen das Buch zu einem sinnlichen Erlebnis - ideal für alle, die in die Welt der Kräuter eintauchen möchten.
Több
Start to Win: The Classic Text
9 127 Ft
8 397 Ft
Un traité astronomique et météorologique syriaque attribué a Denys l'Aréopagite
18 154 Ft
16 339 Ft
Fundamentals of Musculoskeletal Ultrasound: Expert Consult-Online and Print
29 857 Ft
25 976 Ft