
Human Nutrition
From Molecular Biology to Everyday Life
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 130.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 5 515 Ft off)
- Discounted price 49 631 Ft (47 268 Ft + 5% áfa)
55 146 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 2024. június 13.
- ISBN 9780128240052
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem222 oldal
- Méret 234x190 mm
- Súly 450 g
- Nyelv angol 620
Kategóriák
Hosszú leírás:
Human Nutrition: From Molecular Biology to Everyday Life presents an integrated approach on how nutrients and non-nutrients affect cellular biochemistry, and how, in turn, they shape human physiology. Over the course of 8 chapters, and covering topics ranging from the importance of diet on health to nutrigenetics and nutrigenomics, this book debunks myths and provides readers with the knowledge they need to critically interpret and navigate nutrition information. Intended for nutritionists, dieticians, pharmacists, public health professionals, and others working in related fields, this book provides a comprehensive source on advances in human nutrition.
TöbbTartalomjegyzék:
1. Importance of diet on health
2. Epidemiology: Opportunities and current limitations
3. Studying dietary components: How to do it and how not to do it
4. Macronutrients and health. A brief critical overview
5. Longevity and diets. What do the Japanese and Mediterranean diets share
6. What the future of human nutrition holds
7. Fasting, Intermittent Fasting, Time-Restricted Feeding, Calorie Restriction: facts or fads?
8. The current and future use of precision nutrition