Growing Good Things to Eat in Texas – Profiles of Organic Farmers and Ranchers across the State
Profiles of Organic Farmers and Ranchers Across the State
Sorozatcím: Texas a&M University Agriculture Series; 11;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 16.99
-
8 116 Ft (7 730 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 812 Ft off)
- Kedvezményes ár 7 305 Ft (6 957 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
8 116 Ft
Beszerezhetőség
A kiadónál átmenetileg nincs raktáron, ezért a szokásosnál (2-4 hét) többet kell várni a beszerzésre. Ez általában néhány hét plusz időt jelent.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó John Wiley & Sons
- Megjelenés dátuma 2009. augusztus 30.
- Kötetek száma Paperback
- ISBN 9781603441070
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem184 oldal
- Méret 246x231x20 mm
- Súly 883 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 66 color photos, 1 map. 0
Kategóriák
Rövid leírás:
As more and more people seek locally grown food, independent family owned and operated agriculture has expanded, creating local networks for selling and buying produce, meat, and dairy products and reviving local agricultural economies throughout the United States. Pamela Walker and Linda Walsh portray eleven farming and ranch families who are part of this food revival in Texas.
TöbbHosszú leírás:
As more and more people seek locally grown food, independent, family owned and operated agriculture has expanded, creating local networks for selling and buying produce, meat, and dairy products and reviving local agricultural economies throughout the United States. In Growing Good Things to Eat in Texas , author Pamela Walker and photographer Linda Walsh portray eleven farming and ranching families who are part of this food revival in Texas. With biographical essays and photographs, Walker and Walsh illuminate the work these food producers do, why they do it, and the difference it makes in their lives and in their communities.
Több
Textile: The Journal of Cloth & Culture
9 550 Ft
8 308 Ft
Offenlegung für Unternehmen: Publikationspflichten erkennen, verstehen und umsetzen
20 322 Ft
19 307 Ft