Great British Puddings
Over 140 Sweet, Sticky, Yummy, Classic Recipes from the World-Famous Pudding Club
-
15% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 25.00
-
11 943 Ft (11 375 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 15% (cc. 1 791 Ft off)
- Kedvezményes ár 10 152 Ft (9 669 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
11 943 Ft
Beszerezhetőség
A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető. Érdemes újra keresni a címmel, hátha van újabb kiadás.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Ebury Press
- Megjelenés dátuma 2014. április 1.
- ISBN 9780091945428
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem221 oldal
- Méret 254x196x20 mm
- Súly 892 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Celebrating the gooiest, yummiest, sweetest treats that made Britain great, this cookbook lets you in on the secrets of the best desserts in the country. It covers topics ranging from steamed sponges to classic crumbles (apple and cinnamon), forgotten creations such as Lord Randall's pudding to school dinner favourites like jam roly poly.
TöbbHosszú leírás:
Please be upstanding, ladies and gentlemen, for the greatest puddings that this fair land has to offer!
Celebrating the gooiest, yummiest, sweetest treats that made Britain great, this new cookbook lets you in on the secrets of the best desserts in the country. From steamed sponges (chestnut and chocolate pudding) to classic crumbles (apple, blackberry and cinnamon), forgotten creations such as Lord Randall's pudding and school dinner favourites like jam roly poly, through chocoholic delights to perfect rice pudding and vintage Christmas pudding, this book is a genuine pud-lover's delight.
With 150 foolproof, tried-and-tested dessert recipes, plus easy instructions and colour photographs, this is the essential pudding cookbook from the real experts.