Food Science and Nutrition
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 32.99
-
15 760 Ft (15 010 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 576 Ft off)
- Kedvezményes ár 14 184 Ft (13 509 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
15 760 Ft
Beszerezhetőség
Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó OUP India
- Megjelenés dátuma 2007. június 7.
- ISBN 9780195689112
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem384 oldal
- Méret 240x184x18 mm
- Súly 596 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Food Science and Nutrition aims to meet the requirements of students of hotel management and food science courses at the undergraduate and postgraduate level.
TöbbHosszú leírás:
Food Science and Nutrition is a comprehensive textbook that is specially designed to meet the needs of students of Hotel Management. The section on Food Science deals with the nature of food materials, i.e. composition, structure, and behaviour during preparation, serving and storage, and that on Nutrition covers the functions of food and the various nutrients, their sources, requirements, and deficiency symptoms.
The book focuses on those aspects of food science and nutrition that are of particular importance to catering. Emphasis has been made on the importance of food science and nutrition in institutional catering, besides suggesting measures for retaining and enhancing nutrients while processing food.
The textbook is likely to become popular for discussions on the latest trends in health foods and convenience foods, ample illustrations, and simple and systematic presentation of concepts and principles underlying food science and nutrition.
Tartalomjegyzék:
Part A - Food Science
Introduction
Carbohydrates
Fats
Proteins
Emulsions
Colloids
Flavour
Food Processing
Browing
New Trends
Concerns
Part B - Nutrition
Introduction
Micronutrients
Macronutrients
Water
Balanced Diet
Menu Planning and Nutrition
Mass Food Production
New Trends
Part C - Laws and Regulations Relating to Food
New Trends
International Regulations