• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Food, Feminism, and Women’s Art in 1970s Southern California

    Food, Feminism, and Women’s Art in 1970s Southern California by Goodman, Emily Elizabeth;

    Sorozatcím: Routledge Research in Gender and Art;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 39.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        19 105 Ft (18 195 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 3 821 Ft off)
      • Kedvezményes ár 15 284 Ft (14 556 Ft + 5% áfa)

    19 105 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó Routledge
    • Megjelenés dátuma 2024. október 4.

    • ISBN 9780367566883
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem192 oldal
    • Méret 246x174 mm
    • Súly 360 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 14 Illustrations, black & white; 21 Illustrations, color; 14 Halftones, black & white; 21 Halftones, color
    • 601

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    This book explores how women artists continued to engage with kitchen culture and food practices in their work as women’s art moved from the margins to the mainstream.

    Több

    Hosszú leírás:

    This book explores how feminist artists continued to engage with kitchen culture and food practices in their work as women’s art moved from the margins to the mainstream.


    In particular, this book examines the use of food in the art practices of six women artists and collectives working in Southern California—a hotbed of feminist art in the 1970s—in conjunction with the Women’s Art Movement and broader feminist groups during the era of the Second Wave. Focused around particular articulations of food in culture, this book considers how feminist artists engage with issues of gender, labor, class, consumption, (re)production, domesticity, and sexuality in order to advocate for equality and social change.


    The book will be of interest to scholars working in art history, food studies, and gender and women’s studies.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Introduction Part 1: Labor 1. Cooking: Suzanne Lacy’s Learn Where the Meat Comes From 2. Serving: The Waitresses’ Ready to Order? 3. Nursing: Womanhouse and The Nurturant Kitchen Part 2: Consumption 4. Feeding: Feminist Art Workers’ Heaven or Hell? 5. Eating: Martha Rosler’s Losing: A Conversation with the Parents 6. Being Eaten: Barbara T. Smith’s Ritual Meal Conclusion

    Több