• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Fish Nutrition And Its Relevance To Human Health

    Fish Nutrition And Its Relevance To Human Health by Ninawe, A. S.; Dhanze, J. R.; Dhanze, R.;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 190.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        96 159 Ft (91 580 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 9 616 Ft off)
      • Kedvezményes ár 86 543 Ft (82 422 Ft + 5% áfa)

    96 159 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Rövid leírás:

    This book is an important document in filling the gap of requisite fish nutrition and sustainable aquaculture in different agro-climatic zone and it?s relevance to human health.


    Note: T& F does not sell or distribute the Hardback in India, Pakistan, Nepal, Bhutan, Bangladesh and Sri Lanka.

    Több

    Hosszú leírás:

    The book on Fish Nutrition and Its Relevance to Human Health is an important document in filling
    the gap of requisite fish nutrition and sustainable aquaculture in different agro-climatic zones and
    its relevance to human health. The book includes 14 chapters addressing various aspect of nutritional
    requirement of cultivable finfishes of freshwater, brackish water and marine eco systems including
    cold water and valley region fisheries. Various aspects on larval and adult feeding with cultivation and
    intensification of live food organisms including copepods is discussed. Aspects on immunomodulation,
    role of digestive enzymes and nutraceuticals, probiotics including nutrigenomics have been well
    documented. Post harvest and value addition aspects have been the important contribution for fish
    farming and human nutrition value. A topic has been included on water quality management for safe
    husbandry practices on bio-flock technology and its relevance for sustainable aquaculture farming
    systems in a book on fish nutrition and its relevance to human health.


    Note: T&F does not sell or distribute the Hardback in India, Pakistan, Nepal, Bhutan, Bangladesh and Sri Lanka.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Principal Nutrients and Nutritional Requirements of Cultivable Finfishes 2. Nutrition and Feeding of Farmed Marine Finfishes 3. Food and Feeding of Larval Stages and Adults of Important Cultivable Brackishwater and Marine Fishes 4. Food and Feeding Behavior of Some Air Breathing Fish Species 5. Next Generation Fish Feeds for Sustainable Aquaculture 6. Role of Digestive Enzymes in Fish Larval Nutrition 7. Nutrigenomics Studies in Fishes 8. Role of Nutraceuticals in Fish Feed 9. Probiotics Application in Cultivable Finfishes 10. Immunonutrition: An Ideal Approach to Sustainability in Aquaculture Nutrition 11. Biofloc Technology and its Application for Sustainable Aquaculture in Northeast India 12. Nutrition and Feeding of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) 13. Culture of Different Live Fish Food Organisms 14. Ethnological Diversity of Fish Fermentation Techniques in the Northeast India

    Több