• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Ferment: The Life-Changing Power of Microbes

    Ferment by Spector, Tim;

    The Life-Changing Power of Microbes

      • 15% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 25.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        12 337 Ft (11 750 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 15% (cc. 1 851 Ft off)
      • Kedvezményes ár 10 487 Ft (9 988 Ft + 5% áfa)

    12 337 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    From the world-leading gut scientist and no. 1 bestselling author of Food for Life, comes an introduction to the life-changing benefits of fermentation

    Of all the ways to prepare food, fermenting is surely the most mysterious, miraculous and misunderstood. As Tim Spector shows in this groundbreaking book, the science is now clear that adding fermented foods to our diets brings an astonishing range of benefits for our health.

    Drawing on his own cutting-edge research, and including practical tips for buying and making fermented foods, Tim demystifies the world of ferments, and introduces us to some of his favourites – from homemade kombucha and kefir, to sourdough, miso and coffee.

    He explores the extraordinary science of fermentation and the transformative role of microbes, in our kitchens and in our guts – and reveals why fermenting is the key to good food and good health.

    Több