Engineering Interventions in Agricultural Processing
Sorozatcím: Innovations in Agricultural & Biological Engineering;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 82.99
-
39 648 Ft (37 760 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 7 930 Ft off)
- Kedvezményes ár 31 718 Ft (30 208 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
39 648 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Apple Academic Press
- Megjelenés dátuma 2021. március 31.
- ISBN 9781774636589
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem376 oldal
- Méret 229x152 mm
- Súly 700 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 37 Illustrations, black & white; 17 Illustrations, color; 22 Tables, black & white 180
Kategóriák
Rövid leírás:
Engineering Interventions in Agricultural Processing presents recent advanced research on biological engineering, bioprocessing technologies, and their applications in agricultural food processing, and their applications in agriculture science and agricultural engineering, focusing on biological science, biological engineering,
TöbbHosszú leírás:
Engineering Interventions in Agricultural Processing presents recent advanced research on biological engineering, bioprocessing technologies, and their applications in agricultural food processing, and their applications in agriculture science and agricultural engineering, focusing on biological science, biological engineering, and bioprocessing technology. With contributions from a broad range of leading researchers, this book presents several innovations in the areas of processing technologies in agriculture. The book is divided into three parts, covering
- agricultural processing: interventions in engineering technologies
- novel practices in agricultural processing
- agricultural processing: health benefits of medicinal plants
With contributions from a broad range of leading researchers, this book presents several new innovations in the areas of processing technologies in agriculture that will be helpful to researchers, scientists, students, and industry professionals in agriculture.
TöbbTartalomjegyzék:
Machine Vision Technology in Food Processing Industry: Principles and Applications: A Review. Cold Plasma Technology: An Emerging Non-Thermal Processing of Foods: A Review. Technology of Ohmic Heating in Meat Processing. Technology of Solid State Fermentation in Dairy Products: Production of β-Galactosidase from Mold Aspergillus oryzae. Nano-Particle Based Delivery Systems: Applications in Agriculture. Green Synthesis of Silver Nanoparticles from Endophytic Fungus Aspergillus niger. Practices in Bioleaching: A Review on Clean and Economic Alternative for Safe and Green Environment. Practices in Seed Priming: Quality Improvement of Oil Seed Crops. Modified Pearl Millet Starch: A Review on Chemical Modification, Characterization and Functional Properties. Potential Health Benefits of Tea Polyphenols: A Review. Potential Health Benefits of Lemon Grass: A Review.
Több
Fly Tyer's Guide to Tying Essential Trout Flies
9 072 Ft
8 346 Ft
The Kaleidoscope of Science: The Israel Colloquium: Studies in History, Philosophy, and Sociology of Science Volume 1
35 481 Ft
31 224 Ft