• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Encyclopedia of Agriculture and Food Systems

    Encyclopedia of Agriculture and Food Systems by Alexander, Peter;

    Sorozatcím: Encyclopedia of Agriculture and Food Systems, Volume 1;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 2812.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        1 166 277 Ft (1 110 740 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 233 255 Ft off)
      • Kedvezményes ár 933 022 Ft (888 592 Ft + 5% áfa)

    1 166 277 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    Encyclopedia of Agriculture and Food Systems 3rd Edition, Six-volume set addresses important issues by examining topics of global agriculture and food systems that are key to understanding the challenges we face. Questions it addresses include:

    • Will we be able to produce enough food to meet the increasing dietary needs and wants of the additional two billion people expected to inhabit our planet by 2050?
    • Will we be able to meet the need for so much more food while simultaneously reducing adverse environmental effects of today’s agriculture practices?
    • Will we be able to produce the additional food using less land and water than we use now?
    • Climate change mitigation and adaptation
    • Biodiversity
    • Societal aspects
    • Technology/innovation
    • Diversity/local versus global
    • Resilience

    These are among the most important challenges that face our planet in the coming decades. The broad themes of food systems and people, agriculture and the environment, the science of agriculture, agricultural products, and agricultural production systems are covered in more than 150 separate chapters of this work. The book provides information that serves as the foundation for discussion of the food and environment challenges of the world. An international group of highly respected authors addresses these issues from a global perspective and provides the background, references, and linkages for further exploration of each of topics of this comprehensive work.




    • Provides a comprehensive overview of global challenges facing the food system
    • Presents detailed information on concepts and issues relevant to global agriculture and today's food industry
    • Addresses important challenges of sustainability and efficiency from a global perspective
    • Contains information from multiple disciplinary perspectives

    Több

    Tartalomjegyzék:

    The section structure is to substantially revised from the previous edition. The new structure consists of the following 6 sections.

    1. Planetary boundaries and sustainability of the food system
    2. Agricultural production practices and challenges
    3. Food consumption choices and outcomes
    4. Food industry, policy, markets and trade
    5. Food, agriculture and society
    6. Transformation and innovation in food systems

    Több