• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Cinnamon: Production, Processing, and Functional Properties

    Cinnamon by Ramadan, Mohamed Fawzy; Farag, Mohamed;

    Production, Processing, and Functional Properties

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 190.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        80 598 Ft (76 760 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 8 060 Ft off)
      • Discounted price 72 538 Ft (69 084 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    Cinnamon: Production, Processing, and Functional Properties is the first book to cover the composition, production, and applications of cinnamon for food, pharmaceutical, cosmetic, and industrial uses. Cinnamon and cinnamon extracts are common ingredients in food and cosmetics, and various studies have demonstrated cinnamon's promise in the treatment of diseases, including diabetes, Parkinson’s, Alzheimer’s Leukemia, and Lymphoma, as well as its antimicrobial and antiinflammatory properties. This reference will covers all of the latest knowledge and serve as an ideal starting point for those looking to conduct novel research investigating the unknown potential of cinnamon.

    Food scientists, agronomists and horticulturists, nutritionists, pharmacists, food technologists, and food chemists will particularly benefit from this comprehensive source. Including literature reviews, recent developments, and applications, this work will serve researchers of all levels, from post-graduate students to established scientists.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Introduction to Cinnamon: Production, Processing, and Properties

    Section 1. Cinnamon: Cultivation, species, and cultivars
    2. Cultivation and agricultural practices of Cinnamon
    3. Cinnamon: botany, cultivars, and genetic diversity
    4. Plant morphological traits of Cinnamon

    Section 2. Cinnamon: Chemistry, functionality, and health-promoting properties
    5. Composition and bioactive compounds of Cinnamon
    6. Cinnamon aroma compounds
    7. Chemistry of cinnamon powder
    8. Extraction methods of Cinnamon oil
    9. Essential oil chemistry of Cinnamon
    10. Quality control approaches in cinnamon drug and its oil
    11. Methods of cinnamon analysis
    12. Health-promoting effects of cinnamon
    13. Cinnamon and its possible impact on COVID-19
    14. Neuroprotective potentials of Cinnamon oil
    15. Antifungal activity of cinnamon essential oil
    16. Health-promoting effects of cinnamon essential oil nanoformulation
    17. Antibacterial activity of cinnamon essential oil
    18. Cinnamon safety and health claims

    Section 3. Cinnamon: Technology, processing, and applications
    19. Cinnamon novel formulations and encapsulation: Chemistry and functionality
    20. Cinnamon as a food preservative
    21. Cinnamon as a thickening and flavouring ingredient
    22. Cinnamon in biocomposite film for antimicrobial food packaging
    23. Cinnamon in fish feed
    24. Cinnamon in poultry feed
    25. Cinnamon in animal feed
    26. Chemistry and application of Cinnamon biowastes
    27. Food applications of cinnamon essential oil
    28. Non-Food applications of cinnamon essential oil
    29. Beverages fortified with cinnamon
    30. Wound healing applications of cinnamon
    31. Cinnamon in pest management

    Több