Chemometrics and Authenticity of Foods of Plant Origin
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 160.00
-
76 440 Ft (72 800 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 15 288 Ft off)
- Kedvezményes ár 61 152 Ft (58 240 Ft + 5% áfa)
- A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
76 440 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: Várható beérkezés: 2026. január vége.
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 2022. december 22.
- ISBN 9781032199450
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem362 oldal
- Méret 254x178 mm
- Súly 860 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 31 Illustrations, black & white; 12 Illustrations, color; 1 Halftones, black & white; 2 Halftones, color; 30 Line drawings, black & white; 10 Line drawings, color; 35 Tables, black & white 484
Kategóriák
Rövid leírás:
The aim of Chemometrics and Authenticity of Foods of Plant Origin is to deal with issues related with chemometrics of the most important food products of plant origin such as cereals, nuts, legumes, olives and olive oil, coffee, tea, fruits,etc, using analytical techniques with chemometric tools.
TöbbHosszú leírás:
One of the challenges facing the world is feeding the ever-increasing population, with food security being a growing 21st century problem. This stresses the need for coordinated international systems to prevent and mitigate food fraud in global food supply chains. Food fraud, which is usually financially motivated, has significant consequences including unfair competition, major damage to markets and organizations, loss of consumer confidence, and it raises food safety issues.
A shift toward a more plant-based diet can be endorsed to promote sustainability but also to improve public health and minimize animal suffering. The aim of this book is to deal with issues related to authenticity and chemometrics of the most important food products of plant origin, such as cereals, nuts, legumes, table olives and olive oil, coffee, tea, fruits and vegetables, fruit juices, spices, mushrooms, beers and wines, and honey, using state-of-the-art analytical techniques and instrumentation coupled with available chemometric tools.
TöbbTartalomjegyzék:
1. Introduction to Chemometrics and Authenticity of Foods of Plant Origin.
2. Authenticity and Chemometrics Basics.
3. Authenticity and Chemometrics of Olive Oil.
4. Authenticity and Chemometrics of Olives.
5. Authenticity and Chemometrics of Coffee and Tea.
6. Authenticity and Chemometrics of Fruits and Vegetables.
7. Authenticity and Chemometrics of Fruit Juices.
8. Authenticity and Chemometrics of Cereals and Grains and Their Derived Products.
9. Authenticity and Chemometrics of Honey.
10. Authenticity and Chemometrics of Spices, Herbs, and Seasonings.
11. Authenticity and Chemometrics of Legumes.
12. Authenticity and Chemometrics in Mushrooms.
13. Authenticity and Chemometrics of Nuts.
14. Authenticity and Chemometrics of Wine and Beer.
15. Legislation and Food Authenticity.
16. Conclusions.
Több