Chemistry of Food, Food Production, and Food Contact Materials
From Production to Plate
Sorozatcím: ACS Symposium Series;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 162.50
-
77 634 Ft (73 937 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 7 763 Ft off)
- Kedvezményes ár 69 870 Ft (66 543 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
77 634 Ft
Beszerezhetőség
Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó OUP USA
- Megjelenés dátuma 2016. március 17.
- ISBN 9780841229525
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem136 oldal
- Méret 231x162x12 mm
- Súly 318 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 23 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
For more than a century, national and international governing bodies have had some involvement in regulating the quality and safety of food during production and delivery. Since the beginnings of this "modern" food regulation in the early 20th century, the way that food is produced, packaged and distributed has changed drastically. It is difficult to determine if technological advances in the areas of polymer science, refrigeration, and transportation have driven the
globalization of the food supply or if the food industry has drawn from these technologies to satisfy consumer's desire and need.
Ensuring the safety of food requires a complex and ever-changing set of interactions between producers, distributors, consumers and regulators. As advances are made in packaging and food additives, as food distributions systems evolve to meet consumer needs, or as these respond to environmental and population changes, adjustments to regulatory systems may become necessary. Analytical, environmental and materials chemistry can often play important roles in responding to these changes and in
continuing to help with the improvement of food safety and security. These five co-editors bring their respective expertise to the subject of the food system and the chemical advancements behind it.
Tartalomjegyzék:
1. Overview
2. Sustainability in Foods and Food Production: The Roles of Peer Reviewed Science and Corporate Initiatives
3. The New Inconvenient Truth: Global Contamination of Food by Chemical Pollutants, Particularly Heavy Metals and Metalloids
4. FDA's Regulation of Nanotechnology in Food Ingredients
5. A Comprehensive Study into the Migration Potential of Nano Silver Particles from Food Contact Polyolefins
6. Food Packaging: Strategies for Rapid Phthalate Screening in Real Time by Ambient Ionization Tandem Mass Spectrometry
7. Examination of a Selection of the Patent Medicines and Nostrums at the Henry Ford Museum via Energy Dispersive X-ray Fluorescence Spectrometry
8. Analysis of Nine Edible Clay Supplements with a Handheld XRF Analyzer
Chemistry of Food, Food Production, and Food Contact Materials: From Production to Plate
77 634 Ft
69 870 Ft