Biocatalysis and Agricultural Biotechnology: Fundamentals, Advances, and Practices for a Greener Future
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 82.99
-
39 648 Ft (37 760 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 7 930 Ft off)
- Kedvezményes ár 31 718 Ft (30 208 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
39 648 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Apple Academic Press
- Megjelenés dátuma 2021. március 31.
- ISBN 9781774631683
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem364 oldal
- Méret 229x152 mm
- Súly 453 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 45 Illustrations, black & white; 6 Illustrations, color; 13 Tables, black & white 150
Kategóriák
Rövid leírás:
This volume looks at the application of a variety of technologies that are being used for crop improvement, metabolic engineering, and the development of transgenic plants. It covers major plant biotechnology procedures and techniques, their impact on novel agricultural development, and crop plant improvement.
TöbbHosszú leírás:
This new volume, Biocatalysis and Agricultural Biotechnology: Fundamentals, Advances, and Practices for a Greener Future, looks at the application of a variety of technologies, both fundamental and advanced, that are being used for crop improvement, metabolic engineering, and the development of transgenic plants.
The science of agriculture is among the oldest and most intensely studied by mankind. Human intervention has led to manipulation of plant gene structure for the use of plants for the production of bioenergy, food, textiles, among other industrial uses. A sound knowledge of enzymology as well as the various biosynthetic pathways is required to further utilize microbes as sources to provide the desired products for industrial utility. This volume provides an overview of all these aspects along with an updated review of the major plant biotechnology procedures and techniques, their impact on novel agricultural development, and crop plant improvement. Also discussed are the use of "white biotechnology" and "metabolic engineering" as prerequisites for a sustainable development. The importance of patenting of plant products, world food safety, and the role of several imminent organizations is also discussed.
The volume provides an holistic view that makes it a valuable source of information for researchers of agriculture and biotechnology as well as agricultural engineers, environmental biologists, environmental engineers, and environmentalists. Short exercises at the end of the chapters help to make the book suitable for course work in agriculture biotechnology, genetics, biology, biotechnology, and plant science.
Több
Tartalomjegyzék:
Enzymes. Immobilization Biocatalysis. Enzymes in Non-Conventional Media. Metabolic Engineering. Use of Enzymes in Industry. White Biotechnology. Agricultural Biotechnology. and History. Plant Breeding and Seed Technology. Plant Tissue Culture. Plant Nutrition and Phytohormones. Transgenic Plants. Global Food Safety.
Több