• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Bioactive Compounds from Multifarious Natural Foods for Human Health: Foods and Medicinal Plants

    Bioactive Compounds from Multifarious Natural Foods for Human Health by Suleria, Hafiz Ansar Rasul; Goyal, Megh R.; Ul Ain, Huma Bader;

    Foods and Medicinal Plants

    Sorozatcím: Innovations in Plant Science for Better Health;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 82.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        39 648 Ft (37 760 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 7 930 Ft off)
      • Kedvezményes ár 31 718 Ft (30 208 Ft + 5% áfa)

    39 648 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Rövid leírás:

    This section lays out the concepts of extraction of food-based bioactive molecules, along with both conventional and modernized extraction techniques, as well as the available sources, biochemistry, structural composition, and potential biological activities of bioactive compounds.

    Több

    Hosszú leírás:

    Divided into two sections, the volume first examines health claims of food-based bioactive compounds, which are extra-nutritional constituents that typically occur in small quantities in foods. This section lays out the concepts of extraction of food-based bioactive molecules, along with both conventional and modernized extraction techniques.


    The book goes to present new research on health claims of bioactive compounds from medicinal plants, their importance, and health perspectives. Both sections cover the various pharmacological and therapeutic aspects of bioactive compounds, along with their methods of extraction, their phytochemistry, their pharmacological and biological activities, their medicinal properties, and their applications for disease management and prevention.


    This volume sheds new light on the potential of natural and plant-based foods for human health from different technological aspects, contributing to the ocean of knowledge on food science and technology.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    PART 1: HEALTH CLAIMS OF FOOD-BASED BIOACTIVE COMPOUNDS  1. Nutritional Aspects of Soybean (Glycine max)  2. Nutritional Aspects of Durum Wheat  3. Functional and Nutraceutical Properties of Cereal Bran Industrial Waste: An Overview  4. Health Benefits of Avocado  5. Health Benefits of Watermelon (Citrullus lanatus)  6. Anthocyanin Extracts of Blueberries for Prevention of Cardiovascular Disorders  7. Functional and Nutraceutical Significance of Macro and Micro Algae  PART 2: HEALTH CLAIMS OF BIOACTIVE COMPOUNDS FROM MEDICINAL PLANTS  8. Medicinal Plants to Herbal Drugs: Development of Crude Drugs  9. Citrullus colocynthis: Phytochemical and Medicinal Perspectives  10. Hareer (Black Myrobalan): A Therapeutic Plant  11. Clove Essential Oil: Phytochemical and Pharmacological Aspects  12. Effect of Whole Flaxseed on Bone Turnover Markers and Gut Microbiota in Menopausal-Related Bone Loss: Review  13. Interventional Approaches in Peripheral Nerve Injuries: Pathogenesis and Current Status 

    Több