• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Bioactive Components for Functional Foods
      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 163.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        69 220 Ft (65 923 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 6 922 Ft off)
      • Kedvezményes ár 62 297 Ft (59 331 Ft + 5% áfa)

    69 220 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Academic Press
    • Megjelenés dátuma 2025. november 3.

    • ISBN 9780443299834
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem454 oldal
    • Méret 235x191 mm
    • Súly 450 g
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Bioactive Components for Functional Foods defines each chemical family of bioactives and collects many of the functional components described in foods and their implications on nutrition and health. It also discusses non-phytochemical components, such as probiotics, bioactive peptides, and fatty acids and their relationship to health. Readers will learn about the metabolism and bioavailability of bioactives, interactions with gut microbiota, interactions of probiotics as food ingredients with other food components, and more.

    Readers will also find the latest marketing and regulatory issues for functional foods while learning about future trends of micro and nanoencapsulation, delivery systems, and nutraceuticals.


    • Discusses the implication of phytochemicals on human health
    • Collects up-to-date data and future information for specific bioactive compounds
    • Details the marketing and regulatory issues for functional foods
    • Delves into the future trends of micro and nanoencapsulation, delivery systems, and nutraceuticals for human health

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Functional foods: What are they?
    2. Why and how did functional foods arise?
    3. Phenoliccompounds
    4. Phytoestrogens (isoflavones, lignans, stilbenes)
    5. Carotenoids
    6. Fatty acids
    7.Phytosterols
    8. Dietary fiber
    9. Prebiotics, probiotics, symbiotic and postbiotics
    10. Bioactive peptides
    11. Organosulfur compounds (from Allium species, glucosinolates and others)
    12.Minerals and Vitamins (A, E, C, folates)
    13. Miscellaneous compounds (e.g., isoprenoids, algal compounds, taxans)
    14. Marketing and regulatory issues (for functional foods)
    15. Future trends (e.g., Micro and Nanoencapsulation, Delivery systems, and Nutraceuticals)

    Több