
Bioactive Components for Functional Foods
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 163.99
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 6 801 Ft off)
- Kedvezményes ár 61 213 Ft (58 298 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
68 014 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 2025. november 3.
- ISBN 9780443299834
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem450 oldal
- Méret 235x191 mm
- Súly 450 g
- Nyelv angol 700
Kategóriák
Hosszú leírás:
Bioactive Components for Functional Foods defines each chemical family of bioactives and collects many of the functional components described in foods and their implications on nutrition and health. It also discusses non-phytochemical components, such as probiotics, bioactive peptides, and fatty acids and their relationship to health. Readers will learn about the metabolism and bioavailability of bioactives, interactions with gut microbiota, interactions of probiotics as food ingredients with other food components, and more.
Readers will also find the latest marketing and regulatory issues for functional foods while learning about future trends of micro and nanoencapsulation, delivery systems, and nutraceuticals.
Tartalomjegyzék:
1. Introduction to functional foods
2. Phenolic compounds
3. Olive polyphenols
4. Phytoestrogens
5. Carotenoids
6. Fatty acids and bioactive lipids
7. Phytosterols
8. Dietary fiber as bioactive consituent: A long story behind and ahead
9. Bioactive peptides in the prevention of noncommunicable diseases
10. Organosulfur compounds
11. Miscellaneous compounds
12. Gut microbiome-based solutions for lifestyle-related disorders
13. Functional foods: Production, marketing, and regulatory issues
14. Future trends on functional foods