• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Artificial Intelligence for Biology and Agriculture

    Artificial Intelligence for Biology and Agriculture by Panigrahi, S.; Ting, K.C.;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 160.49
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        66 563 Ft (63 393 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 13 313 Ft off)
      • Kedvezményes ár 53 250 Ft (50 714 Ft + 5% áfa)

    66 563 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1998
    • Kiadó Springer Netherlands
    • Megjelenés dátuma 1998. június 30.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9780792350989
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Lásd még 9789401061209
    • Terjedelem262 oldal
    • Méret 235x155 mm
    • Súly 1230 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk IV, 262 p. Illustrations, black & white
    • 0

    Kategóriák

    Tartalomjegyzék:

    End-Effectors for Tomato Harvesting Robot.- A Computer Vision Method for Determining Length of Cheese Shreds.- Automated Modelling of Physiological Processes During Postharvest Distribution of Agricultural Products.- A Neuro-Fuzzy Approach to Identify Lettuce Growth and Greenhouse Climate.- Artificial Keys for Botanical Identification using a Multilayer Perceptron Neural Network (MLP).- Video Grading of Oranges in Real-Time.- Cell Migration Analysis after In Vitro Wounding Injury with a Multi-Agent Approach.- Col or Computer Vision and Artificial Neural Networks for the Detection of Defects in Poultry Eggs.- Automatic Plankton Image Recognition.- Identification and Measurement of Convolutions in Cotton Fiber Using Image Analysis.- Fuzzy Logic for Biological and Agricultural Systems.- Robotics for Plant Production.- Three-Dimensional Image Reconstruction Procedure for Food Microstructure Evaluation.

    Több