• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • A Culinary History of Taipei: Beyond Pork and Ponlai

    A Culinary History of Taipei by Hung, Katy Hui-wen; Crook, Steven;

    Beyond Pork and Ponlai

    Sorozatcím: Big City Food Biographies;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 17.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        8 594 Ft (8 185 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 1 719 Ft off)
      • Kedvezményes ár 6 875 Ft (6 548 Ft + 5% áfa)

    8 594 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Bloomsbury Publishing (UK)
    • Megjelenés dátuma 2025. március 18.
    • Kötetek száma Paperback

    • ISBN 9798881808891
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem256 oldal
    • Méret 228.6x152.4 mm
    • Súly 345 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 20 b/w photos; 2 maps
    • 638

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    There is a compelling story behind Taiwan's recent emergence as a food destination of international significance. A Culinary History of Taipei is the first comprehensive English-language examination of what Taiwan's people eat and why they eat those foods, as well as the role and perception of particular foods.

    Distinctive culinary traditions have not merely survived the travails of recent centuries, but grown more complex and enticing. Taipei is a city where people still buy fresh produce almost every morning of the year; where weddings are celebrated with streetside bando banquets; and where baristas craft cups of world-class coffee. Wherever there are chopsticks, there is curiosity and adventurousness regarding food. Like every great city, Taipei is the sum of its people: Hard-working and talented, for sure, but also eager to enjoy every bite they take.

    Drawing on in-depth interviews with the leading lights of Taiwan's food scene, meticulously sifted English- and Chinese-language materials published in the 19th, 20th and 21st centuries, and rich personal experience, the authors have assembled a unique book about a place that has added all kinds of outside influences to its own robust, if little understood, foundations.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Chapter 1
    , Nature's Larder
    ,
    Chapter 2
    , The Kitchen
    ,
    Chapter 3
    , Iconic and Emerging Foodways
    ,
    Chapter 4
    , Offerings, Festivals and Special Foods Throughout the Year
    ,
    Chapter 5
    , The Farms That Feed Taipei
    ,
    Chapter 6
    , Supplying the Consumer: Taipei's Markets
    ,
    Chapter 7
    , Landmark Restaurants
    ,
    Chapter 8
    , Tipples and Teas
    ,
    Chapter 9
    , Teaching, Sharing and Learning Taiwanese Cuisine
    ,
    Chapter 10
    , Signature Dishes and Recipes
    ,

    Több