50 Foods
A Guide to Deliciousness
-
13% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 17.99
-
8 594 Ft (8 185 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 13% (cc. 1 117 Ft off)
- Kedvezményes ár 7 477 Ft (7 121 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
8 594 Ft
Beszerezhetőség
Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Penguin Books (usa)
- Megjelenés dátuma 2014. november 20.
- ISBN 9780143125983
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem416 oldal
- Méret 229x152 mm
- Súly 640 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 1 0
Kategóriák
Rövid leírás:
A gastronomic canon of fifty central foods shares practical information about how to select, prepare, and consume them, providing additional information about selecting foods that are close to nature and promoting enjoyment with complements.
TöbbHosszú leírás:
Provides a broad sensory range for the modern gourmet, offering simple, practical information about buying, using, preparing and enjoying. From wine and cheese to salted anchovies and green beans, Behr focuses on aroma, appearance, flavour and texture to determine what the best' is for each food, and includes a guide to selecting them at their top quality - signs of freshness and ripeness, best season, top varieties and proper aging. With tips on how best to prepare, serve, eat and complement each of these marvellous foods with beautiful, full-colour illustrations.'
Több