Teszt szöveg  
     

Kosár tartalma:

Az ön kosara üres.

Kívánságlista:

Az ön kívánságlistája üres.Ügyfeleink mondják rólunk:

Biztos vagyok benne, hogy a jövőben is használom ezt a szolgáltatást
Kálovics Enikő

Érdeklődési körömnek megfelelően személyre szabott ajánlatot tesznek
Dr. Lámer Géza
Lámer és Lámer Kft.
a műszaki tudomány kandidátusa, Európa-mérnök

Folyamatosan fejlesztenek, újítanak, bővítik a szolgáltatások körét
Gerő Ágnes
MTA Pszichológiai Kutatóintézet Könyvtára
könyvtárvezető
Hírek:

20% kedvezmény több százezer könyvre november 1-től
Vásárlásával a A Gondolkodás Öröme Alapítványt vagy a Heim Pál Gyermekkórházat segíti
2016-10-28

Támogatott szervezetek:8 nap alatt a föld körül

expressz szolgáltatásunk

Szállítás 8 nap alatt garanciával - ha Ön nem tud sokat várni

A Prospero az angol (valamint kiemelten fontos EU-n belüli és Angliában raktárral rendelkező amerikai) kiadók esetében vállalja, hogy a kiadónál RAKTÁRON LÉVŐ könyveket a következő feltételekkel beszerzi:

 • A szolgáltatás csak bizonyos kiadók kiadványaira érvényes. Technikai okból csupán a fontos angol (és részben amerikai) tudományos és szakkönyvkiadók mintegy 80 %-ánál vállaljuk a beszerzés e módját.
 • A szolgáltatást csak a kiadónál raktáron levő készletek esetében nyújtjuk.
 • Minden rendelés előtt árajánlatot adunk a szolgáltatásról. Megrendelést csak akkor fogadunk el, ha ügyfelünk ismeri a pontos árat.
 • Az árajánlat 3 napig érvényes, eddig be kell érkeznie a rendelésnek.
 • Ha az árajánlatban mást nem jelzünk, 8 napos garanciális határidőt vállalunk.
 • Ha a megrendelő nem költségvetési intézmény, akkor előleg befizetését kérjük a teljes várható költség 30 %-ának erejéig. Az előleget a 8 nap alatt a föld körül szolgáltatásunk esetében csak készpénzben lehet befizetni. A rendelés és a garancia az előleg-befizetés napjától érvényes.
 • A garancia tartalma: Ha a rendeléstől számított 8. napig nem érkezik be a könyv, ügyfelünk nem fizet a 8 nap alatt a föld körül szolgáltatásért, csupán a könyv árát kell kifizetnie. Ha a könyv a 15. napig sem érkezne be, azt követően ingyen adjuk át. Nem vállaljuk a beszerzést abban az esetben, ha az árajánlat és a megrendelés között eltelt időben a kiadó kifogyna a könyvből. Ilyen esetben a lehető leggyorsabban értesítjük erről ügyfelünket és ebben az esetben nem érvényes a garancia.
 • A szolgáltatás nem vehető igénybe a december 22. és 31. közötti időszakban. Ha nem munkanapon érkezik be a megrendelő vagy árajánlat-kérő e-mail, akkor a határidők meghosszabbodnak a következő munkanapig.
 • Ha a beérkezés 8. napja nem munkanapra esne, a határidő meghosszabbodik a következő munkanapig.

A szolgáltatás ára könyvenként változik. Az alábbi árak csupán tájékoztató jellegűek és átlagos súlyú (0,5-1 kg) könyvekre jellemző. A pontos árat mindig külön árajánlatban adjuk meg.

1 példány szállítása a könyv árán kívül:Kb. 10.000-20.000 Ft
5 példány szállítása a könyv árán kívül: Kb. 4000-8000 Ft/példány
10 példány szállítása a könyv árán kívül: Kb. 2500-5000 Ft/példány
20 példány szállítása a könyv árán kívül: Kb. 1000-4000 Ft/példány, de akár ingyenes is lehet a szolgáltatás. Kérje árajánlatunkat!

Kérjük, csak akkor kérjen árajánlatot, ha a fenti nagyságrendű összeget nagyjából reálisnak tartja a szolgáltatásért.

A szolgáltatás menete:

 • Előbb e-mailben árajánlatot kell kérni a prospero@prospero.hu címen. A tárgy rovatban mindig ez legyen: 8 nap alatt a föld körül
 • A Prospero két munkanapon belül megadja árajánlatát vagy közli, hogy nem vállalja a szolgáltatást.
 • A megrendelést (illetve az előleg befizetését, lásd fent) követő 8. nap délután 17 h-ig e-mailben értesítjük ügyfelünket a könyv beérkezéséről. Nem vállalunk felelősséget az e-mailes értesítés beérkezésért. Ha a 8. napig nem kapna értesítést, hívjon minket munkaidőben.
 • A könyvet munkanapokon 9 és 17 h között lehet átvenni irodánkban. Ha ekkor Magyarország területén belül szállítást kér, az újabb munkanapot vesz igénybe. A szállítás költségeiről itt tájékozódhat: http://www.prospero.hu/katalogus/rendeles.html#sprinter
 • Ha a rendeléstől számított 8. napig nem érkezik be a könyv, ügyfelünk nem fizet a 8 nap alatt a föld körül szolgáltatásért, csupán a könyv árát kell kifizetnie. Ha a könyv a 15. napig sem érkezne be, azt követően ingyen adjuk át. Garanciális feltételekről részletesen: lásd fent.
Copyright © 2000-2014. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 302-8444, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom