Teszt szöveg  
     

Kosár tartalma:

Az ön kosara üres.

Kívánságlista:

Az ön kívánságlistája üres.Ügyfeleink mondják rólunk:

Folyamatosan fejlesztenek, újítanak, bővítik a szolgáltatások körét
Gerő Ágnes
MTA Pszichológiai Kutatóintézet Könyvtára
könyvtárvezető

Mindig pontosan nyilvántartják rendeléseinket
Czékli Béla
Főszékesegyházi Könyvtár, Esztergom
igazgató

Csak így tovább!
Tóth Rita
Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, Frecskay János Szakkönyvtár
Támogatott szervezetek:8 nap alatt a föld körül

expressz szolgáltatásunk

Szállítás 8 nap alatt garanciával - ha Ön nem tud sokat várni

A Prospero az angol (valamint kiemelten fontos EU-n belüli és Angliában raktárral rendelkező amerikai) kiadók esetében vállalja, hogy a kiadónál RAKTÁRON LÉVŐ könyveket a következő feltételekkel beszerzi:

 • A szolgáltatás csak bizonyos kiadók kiadványaira érvényes. Technikai okból csupán a fontos angol (és részben amerikai) tudományos és szakkönyvkiadók mintegy 80 %-ánál vállaljuk a beszerzés e módját.
 • A szolgáltatást csak a kiadónál raktáron levő készletek esetében nyújtjuk.
 • Minden rendelés előtt árajánlatot adunk a szolgáltatásról. Megrendelést csak akkor fogadunk el, ha ügyfelünk ismeri a pontos árat.
 • Az árajánlat 3 napig érvényes, eddig be kell érkeznie a rendelésnek.
 • Ha az árajánlatban mást nem jelzünk, 8 napos garanciális határidőt vállalunk.
 • Ha a megrendelő nem költségvetési intézmény, akkor előleg befizetését kérjük a teljes várható költség 30 %-ának erejéig. Az előleget a 8 nap alatt a föld körül szolgáltatásunk esetében csak készpénzben lehet befizetni. A rendelés és a garancia az előleg-befizetés napjától érvényes.
 • A garancia tartalma: Ha a rendeléstől számított 8. napig nem érkezik be a könyv, ügyfelünk nem fizet a 8 nap alatt a föld körül szolgáltatásért, csupán a könyv árát kell kifizetnie. Ha a könyv a 15. napig sem érkezne be, azt követően ingyen adjuk át. Nem vállaljuk a beszerzést abban az esetben, ha az árajánlat és a megrendelés között eltelt időben a kiadó kifogyna a könyvből. Ilyen esetben a lehető leggyorsabban értesítjük erről ügyfelünket és ebben az esetben nem érvényes a garancia.
 • A szolgáltatás nem vehető igénybe a december 22. és 31. közötti időszakban. Ha nem munkanapon érkezik be a megrendelő vagy árajánlat-kérő e-mail, akkor a határidők meghosszabbodnak a következő munkanapig.
 • Ha a beérkezés 8. napja nem munkanapra esne, a határidő meghosszabbodik a következő munkanapig.

A szolgáltatás ára könyvenként változik. Az alábbi árak csupán tájékoztató jellegűek és átlagos súlyú (0,5-1 kg) könyvekre jellemző. A pontos árat mindig külön árajánlatban adjuk meg.

1 példány szállítása a könyv árán kívül:Kb. 10.000-20.000 Ft
5 példány szállítása a könyv árán kívül: Kb. 4000-8000 Ft/példány
10 példány szállítása a könyv árán kívül: Kb. 2500-5000 Ft/példány
20 példány szállítása a könyv árán kívül: Kb. 1000-4000 Ft/példány, de akár ingyenes is lehet a szolgáltatás. Kérje árajánlatunkat!

Kérjük, csak akkor kérjen árajánlatot, ha a fenti nagyságrendű összeget nagyjából reálisnak tartja a szolgáltatásért.

A szolgáltatás menete:

 • Előbb e-mailben árajánlatot kell kérni a prospero@prospero.hu címen. A tárgy rovatban mindig ez legyen: 8 nap alatt a föld körül
 • A Prospero két munkanapon belül megadja árajánlatát vagy közli, hogy nem vállalja a szolgáltatást.
 • A megrendelést (illetve az előleg befizetését, lásd fent) követő 8. nap délután 17 h-ig e-mailben értesítjük ügyfelünket a könyv beérkezéséről. Nem vállalunk felelősséget az e-mailes értesítés beérkezésért. Ha a 8. napig nem kapna értesítést, hívjon minket munkaidőben.
 • A könyvet munkanapokon 9 és 17 h között lehet átvenni irodánkban. Ha ekkor Magyarország területén belül szállítást kér, az újabb munkanapot vesz igénybe. A szállítás költségeiről itt tájékozódhat: http://www.prospero.hu/katalogus/rendeles.html#sprinter
 • Ha a rendeléstől számított 8. napig nem érkezik be a könyv, ügyfelünk nem fizet a 8 nap alatt a föld körül szolgáltatásért, csupán a könyv árát kell kifizetnie. Ha a könyv a 15. napig sem érkezne be, azt követően ingyen adjuk át. Garanciális feltételekről részletesen: lásd fent.
Copyright © 2000-2014. Minden jog fenntartva. Prospero Könyvei Budapest
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 272  A Prospero a Prospero Könyvei Budapest Kft. EU Közösségi Védjegye (OHIM No. 003781564)
Prospero Könyvei Kft. | 1066 Budapest, Weiner Leó u. 20. | Tel.: (06-1) 302-8444, Fax: (06-1) 302-8410

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. Tudjon meg többet Elfogadom