Speaking in Cod Tongues
A Canadian Culinary Journey
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 23.99
-
11 461 Ft (10 915 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 146 Ft off)
- Kedvezményes ár 10 315 Ft (9 824 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
11 461 Ft
Beszerezhetőség
Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó University of Regina Press
- Megjelenés dátuma 2017. január 7.
- ISBN 9780889774599
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem288 oldal
- Méret 234x95x158 mm
- Súly 422 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
"What is Canadian cuisine? Lenore Newman distils much of the current thinking into the erudite and elegantly readable Speaking in Cod Tongues . Her odyssey across the country provides a wealth of culinary detail, giving us a vivid contemporary portrait of Canada's complex and ever-evolving foodways." -- James Chatto, National Culinary Advisor, Gold Medal Plates "A captivating work. Newman recognizes that our food is intrinsically linked to the land and the sea, where foraging and fishing sustained and comforted many generations." -- Barry C. Parsons, creator of RockRecipes.com "As someone deeply connected with regional expressions of food culture in Canada, I know this book will occupy a special place in my library. The idea of an overarching national cuisine for Canada is as complex as the country is diverse. What a wonderful gastronomical journey of discovery!" -- Jamie Kennedy, C.M., owner/chef Jamie Kennedy Kitchens
TöbbTartalomjegyzék:
Foreword by Sarah Elton Acknowledgements Part I: From Confederation to Cuisine Introduction: Sideboard Diplomacy The Language of Cuisine From a Cold Country: The Cuisine of an Imagined Wilderness Seasonality in an Age of Eternal Summer The Canadian Creole Ingredients: As Canadian as Maple Syrup Part II: A Tour of the Regions Quebec and Ontario Alberta and British Columbia The East Coast, the Prairies, and the North Part III: Canadian Cuisine Looks Forward Food and Public Life Between Places Coming Home to an Uncertain Future Notes References Index
Több
Speaking in Cod Tongues: A Canadian Culinary Journey
11 461 Ft
10 315 Ft
My Very Own Superhero
3 499 Ft
3 220 Ft
The Sword of Feimhin
2 810 Ft
2 585 Ft
Chambers' Corporate Governance Handbook
59 718 Ft
51 955 Ft