• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Likör mit Kohlensäure aus Pomarrosa-Früchten

    Likör mit Kohlensäure aus Pomarrosa-Früchten by Alvarez Silva, Maria;

      • 5% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 43.90
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        18 207 Ft (17 340 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 5% (cc. 910 Ft off)
      • Kedvezményes ár 17 297 Ft (16 473 Ft + 5% áfa)

    18 207 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Verlag Unser Wissen
    • Megjelenés dátuma 2023. január 1.
    • Kötetek száma Großformatiges Paperback. Klappenbroschur

    • ISBN 9786205589342
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem72 oldal
    • Méret 220x150 mm
    • Nyelv német
    • 425

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Das Buch befasst sich mit der Herstellung eines sprudelnden Likörs aus der Schale und dem Fruchtfleisch der Pomarrosa unter Verwendung von Brandy und einer Mazerationszeit zur Extraktion von Farbe, Geschmack und Aroma.Diese Frucht ist essbar und hat einen angenehmen Geschmack. Sie kann frisch verzehrt werden, wodurch die in ihr enthaltenen Wirkstoffe und Antioxidantien erhalten bleiben.Für diese Forschung wurde Trockeneis für die Vergasung verwendet.

    Több